|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3-4 μέρες δεν μπήκα και έφτιαξες ολόκληρη λίμνη. Ρε μπράβο. Πόσα λίτρα είναι?
Πω πω ψάρια και πανικός !!! Θα χρειαστούν οι αλλαγές νερού που λέει και η Artemisia γιατί είναι μπόλικα τα ζωντανά σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είδες τι χάνεις όταν δεν μπαίνεις
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ηθελα να δωσω μερικα για να εχουν μια καλυτερη ζωουλα να μην ειναι ολα μαζι αλλλα σκεφτομαι αμα δωσω που θα καταληξουν.... Και αν θα τα αγαπησουν.... Ελπιζω να βρουμε τον in the pond η τον σοφρωνη που λενε τα παιδια για να φτιαχτει γρηγορα η μεγαλη λιμνουλα και να μεταφερθουν στον τοπο τους.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοπελίτσα μου καλή εσυ
![]() ![]() Ευη άλλαξες γνώμη δεν θα βάλεις liner ?? Tι θέλεις πες μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι liner εχουμε που εχουμε ριξει μπετα ειπαμε να κανουμε μια σωστη δουλεια οποτε τσιμεντοκονια και fiberglass απλα εχει μεγαλη διαφορα η τιμη που μου δωσανε στο νησι απο την τιμη που λεει ο in the pond οτι πηρε τα υλικα :/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αφου εισαι Αθηνα μπορεις να πας απο εκει
αλλα και τηλεφωνικα θα σου δωσει τιμες (μονο για υλικα) εχει τις καλυτερες τιμες στην Αθηνα και πουλαει με το κιλο πολυεστερα. https://www.aandreou.gr/index.php?op...d=6&Itemid=437 Ζητα τιμη για το κιλο πολυεστερα και τιμη τετραγωνικου για πανι, θα σου πει περιπου ποσο πολυεστερα θελει το τετραγωνικο για 2 φυλλα πανι. Μονο για τα υλικα ομως τιμες, η εφαρμογη ειναι αλλη ιστορια και υπολογισε τουλαχιστον 30% συν υλικο απο αυτο που θα υπολογισεις στα χαρτια. Συν χρηματα ακομα για αρκετο διαλυτικο (ασετον) ρολλα και πινελα. |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΗ, μελέτησε λίγο το θέμα του Βασίλη (in the pond) για να δεις πως δεν θα βάλεις μόνο πολυεστέρα, έχει δουλειά, πολύ δουλειά, και προφανώς μεγάλο κόστος
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....812&page=3/#72 σκέψου το , μήπως τελικά σε συμφέρει να βάλεις λινερ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλοι μου φιλοι | Singha | Χρυσόψαρα | 15 | 01-07-09 21:32 |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |
Καλοι φτηνοι και μικροι χρονοδιακοπτες ? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-12-07 10:09 |