Βοηθητικη λιμνουλα για να σωθουν οι μικροι μου φιλοι....
3 Συνημμένο(α)
Γεια σας παιδια οπως μπορει να εχετε δει ειχαμε ενα μεγαλο προβλημα στη λιμνη τη μεγαλη οποτε προκημενου να σωθουν τα ψαρακια μου και τα φυτα μου φτιαχνουμε μια μινι λιμνουλα με liner.... Σε δουλεια να βρισκομαστε.....
Αρχησα λοιπον το σκαψημο μονη μου και στη συνεχεια ειχα και βοηθεια :) μερικες φωτο...Συνημμένο Αρχείο 76648 Συνημμένο Αρχείο 76647 Συνημμένο Αρχείο 76649 |
μια χαρα φαινεται:)
ασχετο: τι πραμα ειναι αυτο ρε παιδι μου...οποτε βλεπω αυλη ζηλευω:( παπαδες θα εκανα.μπλεξαμε στην αθηνα...:( |
Ωραια πραγματα!!!:p
Καλο κουραγιο και καλη δυμανη!!! Περιμενουμε εξελιξεις!!! |
πολυ ωραια! μπραβο!
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Μπραβο κοριτσάκι μου :D:D:D ότι θέλεις εδώ είμαι ;) καλή συνεχεια :D:D
|
3 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Συνημμένο Αρχείο 76655 Συνημμένο Αρχείο 76656 Συνημμένο Αρχείο 76657 Το οποιο τι κανει αγνωω..... Πληροφοριες πλιζ μου εχει δωσει κ εσωτερικα φωτα λιμνης αλλα αυτα ακομα ειναι νωρις ποιο μετα :p |
Λοιπόν Ευάκι αυτο είναι αντλία της oase συγκεκριμενα η nautilus ;) Kοινός τα κονόμησες κοπελίτσα ;) Κάνε μου μια χάρη και βγάλε ακομα καμία φωτό να δω τις συνδέσεις να σου πώ τι πάει που και ακόμα μία καθαρή τα χαρακτηριστικα της (καρτελάκι )
Ο θείος στην OASE δουλεύει ??? Να κάνω μια παραγγελία χαχαχχα η αγαπημένη μου εταιρεία :D:D:D |
Παράθεση:
|
Κρίμα θα είχα μέσον :) περιμένω
|
5 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Συνημμένο Αρχείο 76659 Συνημμένο Αρχείο 76660 Συνημμένο Αρχείο 76662 Συνημμένο Αρχείο 76662 |
1 Συνημμένο(α)
Περίμενε λίγο ψάχνω να βρώ άκρη ....
Εδώ που έχω βάλει τον κύκλο έχει κανένα εξάρτημα άλλο που δεν το έχεις στις φωτό ?? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
για δες εδώ http://www.henleywatergardens.co.uk/...9697b4049233e4 και αναλυτικό εγχειρίδιο εδώ http://www.watergardeningdirect.com/...ion-Manual.pdf στη σελίδα 3 θα δεις αναλυτικά τι ειναι |
2 Συνημμένο(α)
Λοιπόν αντε να δούμε , μπερδεύτηκα πιο πολύ με τις καινούριες φωτό
Kυκλος έξοδος νερού προς φίλτρο Τετράγωνο διακόπτης για λειτουργία συντριβανιού ή για φίλτρανση ανάλογα που το γυρίζεις Αστεράκι , έπρεπε να έχεις ένα πλαστικό που πάνω θα είχε κάτι σαν ντούζ για λειτουργία συντριβάνι (δεν σε χρειάζεται αλλά φοβάμαι μην μένει ανοιχτό και δεν πάει το νερό στην φίλτρανση) Τρίγωνο λογικά είναι η είσοδος του νερού ακάθαρτο , δες αν ξεβιδώνει αυτό το πλαστικό για να έχει μεγαλύτερη ροή Υ.Γ.Θα ξαναψάξω αλλά καλού κακού ρώτα και τον Θείο ;) |
Παράθεση:
------------------------- Λοιπόν εντάξει Ευη σωστά σου τα έγραψα , αυτό που θέλω να δοκιμάσεις είναι βάζεις την αντλία κάπου με πολύ νερό , καμια μπανιέρα γεμάτη και γυρνάς το διακόπτη Τετράγωνο να δείς αν δουλεύει κανονικά , πρόσεχε μην σου έρθει το νερό πάνω σου με δύναμη ;) Προσοχή εεεε μην είσαι απο πάνω όταν δοκιμάζεις :D |
Παράθεση:
κάνε βέβαια μια επιβεβαίωση για καλο και για κακό :) |
Παράθεση:
|
Δεν πειράζει μας έβγαλε τους οδηγούς και ο Τάκης αλλά σωστά σου τα έγραψα . ότι δεν καταλαβαίνεις ξαναρώτα :D Ποιος θα κάνει την σύνδεση ??
|
Παράθεση:
|
ΑΑΑΑΑ Μπράβο Λοιπόν εκείνο να είναι κλειστο για να μην φευγει το νερο απο εκει αφιλτραριστο πρέπει να πηγαίνει στο φίλτρο (θυμάσαι είσοδο - έξοδο )
Αυτη η αντλία κανονικά έχει κλουβι , επειδή δεν έχεις ξεκουμπώνεις αυτό η το αφήνεις και βάζεις ένα κομμάτι Σήτα πικνη με ένα σφικτήρα ανοξείδωτο , να μην σκουριάσει . Η αντλία είναι όλη βυθιζόμενη να ξέρεις τίποτα έξω απο το νερό μόνο η σωλήνα που θα πηγαίνει στο φίλτρο . |
Παράθεση:
|
Θα σου στειλω ΠΜ το τηλ μου κάνε κλήση να σε πάρω εκείνη την ώρα αν χρειαστείς βοήθεια ;) που θα είσαι με τον κυριούλη . Παρε και το φίλτρο μαζί ;)
|
Παράθεση:
|
Να είσαι καλά κοριτσάκι μου :D
:D |
Και εκει που νομιζω πως ολα πανε καλα και εχω παει και εχω κανει τις ενωσεις παω να τα βαλω σε λειτουργεια και η αντλια τπτ..... :( οποτε αυριο τρεχουμε πρωι πρωι στον τεχνικο να δουμε αν φτιαχνεται...!!!!
|
Kρίμα Εύη :( Έλα τρίτωσε το κακό , κουράγιο , άλλο κακό να μην σε βρεί ;)
Ευη το σκάψιμο τελείωσε ?? Θα την βάλεις στην δεξαμενή τωρα ?? Τα χρυσοψαράκια τα αλλάζεις νερό ? |
Παράθεση:
Δεν ακούγετε καθόλου θόρυβος ; |
Παράθεση:
Ευτυχως ειχα βοηθεια... Τα χρυσοψαρακια εγινε κ σημερα μεγαλη αλλαγει για να δουμε.... ------------------------- Παράθεση:
|
Eυη στανταρ αξίζει να την φτιάξεις απλά πιστευω ηλεκτρολογικό ειναι το πρόβλημα , αν την ανοίξει θα δεί (ο μάστορας) . Ρώτα τον πρίν την αφήσεις ή πές του πριν φτιάξει οτιδήποτε να σε ενημερώσει για την τιμή .
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board