|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησταρα αυτα ειναι τα πρωτα ή η δευτερη γεννα? Τι τρωνε τα μικρα?
|
|||
|
|||
![]()
Τι εχεις φτιαξει εκει ρε φιλε
![]() Δεν εχω λογια!Αξιος και πολλα συγχαρητηρεια!!!απ τα κορυφαια ενυδρεια που εχω δει!!!Θα θελα πολυ να το δω και απο κοντα,να πας μια βολτα και να ρθεις μετα απο κανα 3ωρο ![]() ![]() ![]() Να τα χαιρεσε Χρησταρα και να τα δεις οπως επιθυμεις!!! Και εις ανωτερα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 11-02-16 στις 10:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να δω τι θα τα κανεις ολα αυτα!!!
![]() να σου ζησουν Χρηστο!! |
|
||||
|
||||
![]()
θα στα δωσω εσενα να τα βαλεις με τις γαρίδες ή με τα χρυσοψαρα να κάνουνε παρέα
![]() ![]() ![]() ![]() Ελα και ενα βιντεάκι με όλες τις λεπτομέρειες του ενυδρειου https://www.youtube.com/watch?v=0eWy...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δικε μου! Δειξε μας και τα πιτσιρικια.
|
||||
|
||||
![]()
ενημέρωση!!
Η πρώτη γέννα πέρασε για τροφη τη δευτερη και τα φαγανε όλα ![]() ![]() ![]() πλέον είναι καμια 40 πιτσιρικια με τους γονεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Channa Project | Snakehead | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 126 | 03-12-17 16:13 |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |