|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε το ξεφτιλισες!
![]() Να σου ζησουν ρε!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε φιλε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() ζηλευεις nazgulakoooooooooooo ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ααααααααααχαχαχα ρε εμεινε μονο του το ζευγαρι τωρα και θα γινεται χαμος ευχαριστω σε λέω ------------------------- ευχαριστώ πολύ ορε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 09-02-16 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές
![]() Μπράβο φίλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι.. μπράβο σου Χρήστο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να ηταν κανενα σοβαρο ψαρι, οπως Puffer, να ζηλευα!χαχα! Δεν μπορω να μην πω, ομως, οτι εχεις κανει ενα ενυδρειο καταπληκτικο.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ ορε παλικάρια.
τωρα που εμεινε το ζευγαρι θα γινει χαμός ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισε να κολλας ενυδρεια να βαλεις τα μικρα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να κολισω ρε , εχω καμια 10αρια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Channa Project | Snakehead | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 126 | 03-12-17 16:13 |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |