|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε φυτεμενο μη βαζεις σκουπα.
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μην βάζει σκούπα σε φυτεμένο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα χρειαζομαι ενα ζωντανο να μου καθαριζει τον βυθο απο διαφορα φανταζομαι
Το λεω γιατι λογω της πυκνης φυτικης μαζας ολο και βλεπεις φυλλαρακια σαπια στον βυθο. Με τις ακαθαρισιες των ψαριων τι κανω; |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε σαλιγκάρια, melanoides & ramshorn και ξέχασε τη σκουπα, και βάλε και μερικές amano. Να ξέρεις όμως πως αυτα τα σαλιγκάρια για κάποιους είναι αντιαισθητικά, όσοι όμως ξέρουν πόσο σημαντική δουλειά κάνουν παραβλέπουν αυτο το αντιαισθητικό, ότι τα τζαμια κάποιες φορες γεμίζουν με σαλιγκάρια που τριγυρνάνε, εγω αν δεν τα βλέπω αρχίζω να ανησυχώ ή αν τα δω όλα στο ύψος της στάθμης του ενυδρείου, είναι ένα καλός δείκτης καλής υγείας του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
Τα mts είναι εργάτες απαραίτητοι. Βαλτα και θα δεις τι δουλειά κάνουν. Αρκούν 5 6 και θα αυξηθούν σύντομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με χαλαει καθολου να τα βλεπω, με ενδιαφερει να κανουν την δουλεια τους, ωραια σε ευχαριστω, θα ψαξω να βρω τα συγκεκριμενα εδω θεσσαλονικη αν και στην λιγη ερευνα που εκανα δεν βρηκα τετοια
------------------------- Ουτε mts βρηκα προς το παρον. ------------------------- Εχει γεμισει το inbox σου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kompsognathous : 07-02-16 στις 23:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Albatros Κοινωνικό mix 50lt (Γραφείου) | Albatros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-01-15 23:06 |
50lt Red cherry. Παρουσιαση. | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 07-03-09 21:04 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |