|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εδω όντως χρειάζεται ο αρακας Αλλα πολύ φοβάμαι πως ειναι μικροβιακή μόλυνση που το προκαλει αυτό, αφου το νερό είναι τοσο χάλια, θα πρότεινα αλλαγες νερού, (με νερο ιδιας θερμοκρασίας) νηστικά και flaggyl με epsom salt, flaggyl θα βρουν ευκολα, epsom salt δεν ξερω που θα βρουν η θεραπεία με flaggyl αναλυτικά εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71611
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Epsom salt έχω να τους δώσω εγώ, flaggyl μαζί με το epsom salt προτείνεις δηλαδή Τάκη και χωρίς ενυδρειακό αλάτι δηλαδή;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, στο υπόμνημα του Κλεόβουλου προτείνεται αύξηση της θερμοκρασίας στους 27-28, εδώ που μιλάμε για χρυσόψαρα (παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει θερμαντικό σώμα στο ενυδρείο τους) ισχύει αυτή η παρατήρηση ή να την προσπεράσω;
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου ανάποδα :-) | pagokoftis | Παραλία - Beach Bar | 4 | 20-11-14 12:44 |
Μελανοταινία κολυμπάει κάθετα | stephos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-11-13 14:31 |
Ψάρι,κολυμπάει κατακορυφα!!HELP | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-07-07 06:54 |
Όλα στραβα και ανάποδα .... | crazyio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 18:00 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |