|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι φαρμακο.βελτιωτικο νερου ειναι που περιεχει αλοη.εχω ριξει στα δικα μου για τον ιδιο λογο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Επίσης έχω από το άλλο ενυδρείο το buffer για Tanganyika (http://www.seachem.com/Products/prod...ikaBuffer.html) πειράζει να το χρησιμοποιήσω και σε αυτό για να ανεβάσω το ph; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 28-01-16 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
20ml(ενα καπακι) στα 200 λιτρα σε καθε αλλαγη νερου μεχρι να δεις αποτελεσμα.υπολογιζω να δεις διαφορα στα πτερυγια σε 3 μερες.
ποσο ειναι το πεχα σου? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα ξεκινήσω αύριο όπου θα κάνω και την αλλαγή. Τις μετρήσεις μου τις έχω δώσει σε ένα φίλο και θα τις πάρω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υπολογίζω ότι θα είναι πέριπου στο 7,4-7,6 το ph γιατί εκεί περίπου είναι του νερού της βρύσης στην περιοχή και τόσο ήταν όταν το μέτρησα πριν αρκετό καιρό.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει.μη ριξεις μπαφερ γιατι μπορει να εχεις σκαμπανεβασματα.αστο ετσι καλυτερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έγινε και η αλλαγή νερού, περίπου στο 35-40% και περίπου 3 ώρες μετά πήρα και τις μετρήσεις. Με ανησυχούν τα νιτρικά που είναι πολύ ψηλά. Να κάνω κάτι; Επίσης έριξα και την πρώτη δόση από το Esklarin.
pH 7,8 Αμμωνία (NΗ3) 0 Νιτρικά (NO3) 80 KH 11 pH και KH νομίζω είναι καλά οπότε δε θα βάλω buffer Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 31-01-16 στις 19:05 Αιτία: Λάθος στους χημικούς τύπους!!! |
|
||||
|
||||
![]()
νιτρικα 80?καλο καθαρισμα στο φιλτρο(εκτος του βιολογικου υλικου) και μεγαλες αλλαγες νερου..πρεπει να πεσουν αμεσα!!σε αυτη τη συγκεντρωση ειναι καταστροφικα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |