|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εγω κανω 15μερες αλλαγες και μερικες φορες και 20ημερο κλεινω λογο δουλειας δεν νομιζω να εχουν θεμα.... για ακομα μια βδομαδα....
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα τα λαμπιντο δεν ειναι καθαρα.οχι μονο το μικρο στην τελευταια φωτο αλλα ακομα και το μεγαλο που κρυβεται μεσα στο βραχο.
επισης ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα δυνατου φωτισμου.οχι οτι δεν συμβαινει αλλα τα δικα μου μεχρι και σε σολαριουμ μπαινουν χωρις να στρεσαριστουν.πιο πιθανο θεωρω να στρεσαροντε απο διαφορες σκιες στο χωρο παρα απο τις λαμπες. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Οπότε με βάση τις συμβουλές σας θα κάνω μεθαύριο που θα έχω χρόνο και μια αλλαγή νερού περίπου στο 30%. Χθες κάθησα αρκετά να τα παρακολουθήσω, πάντα χωρίς φωτισμό στο δωμάτιο και μετά από αρκετή ώρα βγήκαν και έφαγαν. Μάλιστα όσο έτρωγαν έριξα λίγο ακόμα τροφή γιατί είχα ρίξει λίγη αρχικά και συνέχισαν να τρώνε. Οπότε δε πιστεύω ότι παίζει κάποιο θέμα απλά με φοβούνται πολύ ακόμα και ίσως κάνει κάποιες σκιές ο φωτισμός και τα τρομάζει ακόμα περισσότερο...
Τα μικρά που είχα δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι καθαρά γιατί ήταν πολύ μικρά...Στο αρσενικό μικρό δικό μου μόνο είχα ξεχωρίσει την μαύρη γραμμή στο πάνω και στο κάτω πτερύγιο... Όσο όμως βλέπω το ενήλικο τώρα είμαι και γω σίγουρος ότι δεν είναι καθαρό...Κατ' αρχήν είναι τεράστιο, αρκετά πορτοκαλί και αρκετά ξεθωριασμένο... Επίσης τα metriaclima επειδή τώρα το ψάχνω το είδος δεν είναι aurora...Αν μπορείτε να τα αναγνωρίσετε πείτε μου.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωρίστε και μερικές κοντινές κομμένες από το βίντεο που είχα τραβήξει...
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λαμπιντο ειναι υβριδια.τα μετριακλιμα θελουν θεραπεια με αλατι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λόγω των πτερυγίων το λες;;; Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες για τη θεραπεία;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 27-01-16 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221
για τα πτερυγια το λεω ναι.μπορεις και με tropical escarlin να τα διορθωσεις τα πτερυγια αν δε θες αλατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως τα λέει ο Κώστας.
Τα κίτρινα είναι λαμπίντο Χ μάλλον ps.zebra αλλά και για τα "aurora" έχω επιφυλάξεις παρόλο που δεν έχω φιλοξενήσει ποτέ αυτό το είδος. Δες κι εδώ http://www.hobbykwekers.nl/zoetwater...iaclima-aurora |
|
|||
|
|||
![]()
Με το θέμα του αλατιού να το προχωρήσω σε αυτή την αλλαγή; Τι ποσότητα με συμβουλεύετε; Να βάλω τελικά μαγειρικό;;
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως καλα ειναι αν ξεκινησεις με 300γρ αλατι πολυ καλα διαλυμενο.οποιοδηποτε φυσικο χωρις προσθετα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο malawi 200lt haplochromis | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 19-03-09 16:41 |