|
|
|||
|
|||
![]()
να σ πω για χωρο δεν νομιζω οτι εχω ιδιαιτερο γιατι εχουμε βρει ηδη ενα σημειο να το βαλουμε και ετσι οπως το μετρησα μ βγαινει καλα εκει(58χ30χ43 οι διαστασεις του ενυδρειου).στα 69 ευρω ειναι.αυριο θα παω και σε ενα ακομα καταστημα να κοιταξω γιατι αυτο που εχω βρει ειναι απο το μαγαζι που δουλευω.ναι ναι απο οσο διαβασα εδω μεσα λεμε ναι στα φυσικα διακοσμητικα κ οχι στα χρωματιστα αν κ αυτα μ γυαλισαν το ματι στην αρχη.μετα απο 2 χρονια με το ευαισθητο κουνελονι εχω μαθει ομως πλεον πως οτι πουλαμε δεν ειναι απαραιτητα κ καταλληλο για χρηση...ωραια οποτε κοιταω για εξωτερικο φιλτρο...οσο για το χαρεμι,τα αρσενικα εχουν πιο ωραια χρωματα...εννοειται πως απο το να ταραξω τα ζωντανα αν πρεπει θα παρω κ θυληκα.οποιαδηποτε αλλη πληροφορια κ παρατηρηση ειναι ευπροσδεκτη κ εγω θα επανελθω με τις επομενες αποριες μ!
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.petcity.gr/eshop/index.ph...io-60li-detail
αυτο λες? ΑΝ ναι το φιλτρο δεν κανει οποτε σιγουρα θελεις αλλο καλυτερα εξωτερικο. Σαν ενυδρειο ειναι καλο |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αυτο λεω.ναι το ξερω οτι δεν κανει το φιλτρο...ειναι απο τα λιγα πραγματα που ξερω.μ το εχουν πει τα παιδια στο μαγαζι δλδ...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και καλως ορισες, αν χρειαστεις μπολι εχω να σου δωσω αρκετο καθως και ψαρια αν επιθυμεις, στειλε μου pm
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον εχουμε κ λεμε...πηρα το ενυδρειο(60λτ).πηρα θερμοστατη,θερμομετρο,αντιχλωριο,μου χαρισαν κατι τεστ δυστυχως οχι υγρα αλλα οσο πιο γρηγορα μπορω θα τα παρω κ αυτα κ ενα φιλτρο εσωτερικο ομως σερα στα 700λ/ωρα.τελος πηρα κ 10 λιτρα jbl madano.το επομενο βημα ειναι να καθαρισω/πλυνω/στησω.υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να εχω κ δεν εχω?
|
|
|||
|
|||
![]()
βιολογικο υλικο για το φιλτρο σου θα χριαστεις .Μπορεις να βαλεις απλη ελαφροπετρα απο πρακτικερ ή καποιο του εμποριου οπως siporax ,substart pro ,matrix κλπ
|
|
|||
|
|||
![]()
μη με βρισεις την ασχετη...ανοιξα το φιλτρο κ εχει σφουγγαρι στη μια θεσουλα,ανθρακα στην αλλη κ στην τριτη κατι που μοιαζει με αυτο το substart pro που λες αρα υποθετω πως εχει βιολογικο υλικο.ε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργια αρχη | Τσουπρακάκος παναγιώ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 31-03-15 02:01 |
Καινουργια αρχη | Savou | Bettas | 2 | 29-11-10 22:01 |