|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα ρώτησα σε πιο κανάλι στην Αθήνα έχει Χρυσόψαρα ...... Τανάγρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ναι υπηρχαν τα ενυδρεια αλλα λογο ασθενειας δεν δουλευουν. Διακρινω μια ειρωνια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Poseidon : 20-01-16 στις 00:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα ψάρια είναι άγρια πιασμένα από το κανάλι , τότε θα είναι σίγουρα και μεγάλα, αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνεις καθημερινά 50%-60% αλλαγή νερού.
Απ την άλλη , όταν δεν υπάρχει βυθός μπορεί να παρατηρηθεί αυτό , να παραμένουν ακαθαρσίες. Στο βυθό, αφού ωριμάσει, αναπτύσσονται μικροοργανισμοί που αποδομούν τις ακαθαρσίες και μετά αναλαμβάνει και το φίλτρο. Μια και που έχεις χρυσόψαρα διάβασε εδώ και θα βρεις αρκετές πληροφορίες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230 που νομίζω πως το ξέρεις το άρθρο και πως ήδη το έχεις διαβάσει καλά εδώ και καιρό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετρησα αμμωνια σημερα κ εχει 0.25. Μπορει να ειναι και απο το ταισμα γτ τα ταιζουν τα παιδακια μ |
|
||||
|
||||
![]()
Με ποια τεστ μετρας ;
Γιατι αν έχεις αμμωνία τότε έχεις άστρωτο φίλτρο και θα χρειαστείς επειγόντως μπόλι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Api υγρα τεστ ειναι προχθες δεν ειχα αμμωνια και νιτρωδες εχω 0 Μηπως επειδη ταισαν πολυ τα μικρα μ ανεβηκε. Αν δεν ηταν στρωμενο θα εδειχνε 0 νιτρωδες? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν είναι καλά στρωμένο μπορεί. Μπορεί να έχεις αμμωνία και να μην έχεις νιτρώδη, μπορεί να έχεις νιτρώδη και να μην έχεις αμμωνία ή μπορεί να έχεις και τα 2.
Τα ενυδρεία θέλουν το χρόνο τους να ωριμάσουν και να σταθεροποιηθεί η βιολογία τους. Αφού είχες 0 αμμωνία και λόγω ταΐσματος ανέβηκε, μας δείχνει πως ακόμα η βιολογία δεν είναι τόσο δυνατή, για αυτό προσοχή στο τάισμα και παρακολούθηση. Αν δεις πως έχεις αμμωνία ή νιτρώδη κάνεις αλλαγή νερού και προσθέτεις Prime διπλή δόση στο συνολικό όγκο του ενυδρείου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λιτρα με 8 χρυσοψαρα | avgeris | Χρυσόψαρα | 4 | 11-11-15 14:29 |
ΠΟΣΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΣΕ 360 ΛΙΤΡΑ? | odin79 | Χρυσόψαρα | 7 | 03-11-11 19:06 |
Εγκαταλελειμμένα χρυσοψαρα στη λιμνη ... βοηθεια | sunny | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 10-05-11 14:22 |
Πρωταρης με Χρυσοψαρα θελει βοηθεια | greg | Χρυσόψαρα | 20 | 24-05-10 02:27 |
160 λιτρα:χρυσοψαρα | Ηλίας | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 14 | 25-05-09 14:48 |