|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Poseidon : 20-01-16 στις 10:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και το ταισμα με προσοχη τον πρωτο καιρο και με συχνες μετρησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , ή πιο απλά 1 ml ανα 40 λίτρα
Αν το φίλτρο σου ειναι αυτό http://shop.wiltec.info/product_info...rmaterial.html ![]() έχει αυτά τα υλικά μέσα ; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα dophin εχω κινεζικο με siporax και ενυδριακο βαμβακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι εδώ λες sun sun
Σφουγγάρια έχεις ; Πόσο σιποραξ έχει μέσα ; Εχεις και άνθρακα ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κινεζικα και τα δυο ειναι μπερδευτηκα. 3 καδους εχει 2 με σιποραξ και ενα με βαμβακι. Ανιρακα οχι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε έχεις εντάξει βιολογικό υλικό.
Εαν μπορείς , εκει που ειναι το βαμβάκι βάλε σφουγγάρι και μια μικρή στρώση με βαμβάκι, γιατι το βαμβακι θα σου μπουκώνει πολύ γρήγορα. Το νερό να περνάει πρωτα απο το σφουγγάρι και μετα απο το βαμβάκι. Ολα όσα λέμε όμως είναι προσωρινες λύσεις, 4 χρυσοψαρα σε 80 λίτρα μόνο θα σε τρέχουν. Εχεις ασχοληθει ξανά με ενυδρεία ; Και ειδικα με χρυσόψαρα ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα εχω ενα θαλασσινο αλλα θα μπω παλι στο κλιμα. Σφουγγαρι χοντρο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λιτρα με 8 χρυσοψαρα | avgeris | Χρυσόψαρα | 4 | 11-11-15 14:29 |
ΠΟΣΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΣΕ 360 ΛΙΤΡΑ? | odin79 | Χρυσόψαρα | 7 | 03-11-11 19:06 |
Εγκαταλελειμμένα χρυσοψαρα στη λιμνη ... βοηθεια | sunny | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 10-05-11 14:22 |
Πρωταρης με Χρυσοψαρα θελει βοηθεια | greg | Χρυσόψαρα | 20 | 24-05-10 02:27 |
160 λιτρα:χρυσοψαρα | Ηλίας | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 14 | 25-05-09 14:48 |