|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαθηκα λιγακι με την αντλια και τις 2 υποδοχες που λες.
δεν ειναι ολες οι αντλιες με 2 υποδοχες? μια να τραβαει το νερο ακι μια να το βγαζει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ έτσι όπως είναι εδω έχει υποδοχή μόνο για την έξοδο νερού ![]() ενω εδώ με το εξάρτημα που έχει μπορεις να βάλεις λάστιχο/σωλήνα και στην είσοδο αλλα και στην έξοδο γιατι στο κρεμαστό φίλτρο, αν η αντλία ειναι μέσα στο φίλτρο, άρα έξω απο το ενυδρείο, πρέπει να ρουφάει νερό απο το ενυδρείο, ενω αν η αντλία ειναι μέσα στο ενυδρείο, τότε η αντλία θα πρέπει να στέλνει νερό εξω απο το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
α καταλαβα!
το εξαρτημα αυτο το βρησκουμε ευκολα? υπαρχουν για ολες τις αντλιες ή θα πρεπει αν παρω συγκεκριμενη μαρκα? |
|
||||
|
||||
![]()
Το εξάρτημα αυτό υπάρχει στο κουτι της αντλίας, το δίνουν μαζί, μόνο σε μερικά μοντελα της SICCE. H NOVA και η HYDRA το έχουν σίγουρα
Σε άλλες αντλίες μόνο σε μεγάλες εξωτερικές έχω δει πως υπάρχει αυτη η δυνατότητα. Και υποψην, αυτη η αντλια είναι 10w & 800 L/H , δεν ειναι μικρή, για τοσο μικρο φίλτρο δεν θα κάνει. Αν δεν βρεις κάτι , θα βάλεις μια μικρη αντλία μέσα στο ενυδρείο που θα στέλνει νερο στο φιλτρο, πχ μια αντλία 400 L/H ή και ακόμα πιο μικρή
|
|||
|
|||
![]()
να κοιταξω δηλαδη αν θα βρω κατι μικρο, 200-300 λιτρα αντλια, που να εχει και αυτο το εξαρτημα. κοιταω οποιαδηποτε μαρκα? απο θεμα ποιοτητας δλδ
|
|
||||
|
||||
![]()
σε μικρη δυσκολα να το βρες. Βάλε τη μικρη αντλία μεσα στο ενυδρείο βρε, δεν θα υπάρχει προβλημα
|
|||
|
|||
![]()
αν βαλω μικρη αντλια, τοτε η τρυπα υποδοχης του νερου στο ταπερ θα γινει χαμηλα? για να περνα το νερο μεσα απο κανα σφουγγαρι, και μετα να περνα απο το βιολογικο, και οταν φτανει στην τρυπα εξοδου να πεφτει με μια σωλινα ξανα στο ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |