|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε, ψηλα και οι τρύπες, αλλά στη τρύπα εισοδου θα βάλεις μια γωνιά και μια σωλήνα για να πηγαινει το νερό χαμηλα, εκει που θα ήταν η αντλία, και το νερό θα ανεβαίνει και θα βγαίνει απο την άλλη τρυπα που θα ειναι και αυτη ψηλά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να ενημερωσω σε αυτο το σημειο οτι δεν εχω βρει ακομα ενυδρειο στις διαστασεις που θελω, και με βλεπω για να το κολαω μονος μου. αυριο θα παρω τηλ σε ενα τζαμα στο αιγαλεω να ρωτησω τιμες. τακη ξερεις κανεναν που να μας κανει καμια καλη σπεσιαλ τιμη? θελω να το κανω 30πλατος 35 μηκος και 30-35 υψος. για 8μμ τζαμι καλα δεν ειναι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑΦΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ Φιλαδελφείας 2, Αιγάλεω, 12242, ΑΤΤΙΚΗΣ 2105905398 2105310969, 2105314816
|
|||
|
|||
![]()
ακριβως αυτο θα επερνα.
ρωταω αν ξερεις γενικα κανα τζαμαδικο με καλες τιμες! |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν ξέρω άλλο, απο εκει αγοράζω αλλά και έχω στείλει άλλα παιδιά
|
|||
|
|||
![]()
ωραια!
τα χιλιοστα στο παχος καλα ειναι? δε νομιζω να χρειαζομαι κοντρες... ------------------------- http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium μου βγαζει τζαμι 3mm ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 17-01-16 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κύβος μου έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις (32 Χ 32 Χ 32), τον έκανα με 5αρι και δεν παιρνει χαμπαρι. Κοιτα, και με 3αρι θα αντεχει, για 5 Ευρω παραπάνω καντο με 5αρι για να το κολλήσεις πιο ευκολα, το 5αρι θα σε βολεψει στο κόλλημα γιατι θα έχεις πιο μεγαλη επιφάνεια να κολλήσεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |