|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορει να εκανα ζημια και με τα 4 ψαρια που μπηκανε μαζι
|
||||
|
||||
![]()
Εκανες πολές πατατιές μαζι μου φαινεται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ομως οχι
![]() ![]() Απλα τα λεω μαζεμενα δεν τα εκανα μαζεμενα...αν σας πω την σειρα με την οποια τα εκανα και το χρονικο πλαισιο που εγιναν θα απορησετε και εσεις για τα νιτρωδη ![]() ------------------------- No2=0 και σημερα.. Κ.Τακη Ξεκιναω την DIY τροφη σας με γεμιση θραψαλο και μαριδα ![]() Ηδη ξεπαγωνω τα ψαρικα ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 09-01-16 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι πολυ πρωτεινη , βαλε και λαχανικα
το θραψαλο ειναι λιγο σκληρό, θα ελέγα να το βρασεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαρουλι ωμο Κουνιπιδι,αρακα,καροτο,καλαμποκι,σπανακι,πιπερια βρασιμο για κανα 5λεπτο Θραψαλο και μαριδα βρασιμο για κανα 10 λεπτο-15 λεπτο Επειτα ολα μαζι στο μιξερ με κορν φλαουερ,σουσαμι,γλυκια παπρικα και να δω αν εχω βρωμη...αα και αλευρι και αυγα... Αυγα 4-5,δεν νομιζω να χρειαστω παραπανω... Τα ψαρικα περιμενω να ξεπαγωσουν Ετσι οπως εχετε γραψει θα την κανω,τωρα σε ποσοτητα περισσοτερα ειναι τα "πρασινα" ειδικα το μαρουλι,παρα η πρωτεινη... Και εχω για back up κυβους μαριδας θραψαλου και γαριδας...ωμης...! Αυτα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για προχωρα να δουμε τι θα βγει, στη χειρότερη θα το φας εσυ
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Μολις ταισα Flakes,τρεχανε σαν παλαβα ![]() Μαγειρεψα και την τροφη κ.Τακη...Σχετικα μαλακη ειναι θελει κανα 10 λεπτακι ακομα πιστευω...πως την αποθηκευεται μεσα στην καταψυξη ωστε να ειναι ευκολη στην κοπη της??? Τωρα λεω να κλεισω και το σαμπ μιας και εγιναν και τα χωρισματα και ολα καλα... Και το βραδακι θα το κλεισω και με το πανι λογικα... Την ιδια ωρα σημερα κατα τις 10 πανω κατω θα παρω παλι μετρησεις για ολα..να δω τι γινεται..Πηρα και συριγγα ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 10-01-16 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |