|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για προχωρα να δουμε τι θα βγει, στη χειρότερη θα το φας εσυ
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Μολις ταισα Flakes,τρεχανε σαν παλαβα ![]() Μαγειρεψα και την τροφη κ.Τακη...Σχετικα μαλακη ειναι θελει κανα 10 λεπτακι ακομα πιστευω...πως την αποθηκευεται μεσα στην καταψυξη ωστε να ειναι ευκολη στην κοπη της??? Τωρα λεω να κλεισω και το σαμπ μιας και εγιναν και τα χωρισματα και ολα καλα... Και το βραδακι θα το κλεισω και με το πανι λογικα... Την ιδια ωρα σημερα κατα τις 10 πανω κατω θα παρω παλι μετρησεις για ολα..να δω τι γινεται..Πηρα και συριγγα ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 10-01-16 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπον εκλεισα και το σαμπ και τωρα σειρα εχει το καπακι και τα φωτα...λογικα μεσα στην εβδομαδα θα τελειωσω και με αυτο.. ![]() ![]() ![]() αν και κατι με χαλαει μπορω να πω ακομα... εκανα και ενα μικρο παραθυρακι (ο θεος να το κανει) για να βλεπω τι γινεται μεσα στο σαμπ... Μπορω να πω πλεον οτι με ανεση λειτουργω την αντλια στις 10 μπαρες...και ολα μια χαρα...και ησυχια οσο δεν παει σχετικα με πριν....!επιτελους! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά αν ήμουν στην θέση σου , θα έκανα μια κατασκευη να κλείσει όλο εκείνο να μην φαίνονται ούτε οι σωλήνες
![]() Καλά μετράω 13 Χρυσόψαρα ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελει χρονο και εκτος αυτου πλεον λεω να μην μπω στην διαδικασια διοτι νοικιαζω οποτε σκεψου οτι εχω ηδη αρκετο λυσιμο και θα αποκτησω και αλλο... τα παντα ειναι δεμενα μεταξυ τους εννοω για την βαση...αμα βαλω και αλλο δεσιμο λυσιμο δεν θα μπορω να μετακομοισω ποτε!!! ![]() Ναι καλα μετρας 13 ειναι πλεον...-1 τον πιτσιφλοκο... ------------------------- Λοιπον βραδυνη ενημερωση...Νο2=0 Οσο για την συνταγη του κ.Τακη ηταν επιτυχης και ομολογω οτι το φαγητο το κατασπαραξαν...εντυπωση μου εκανε..!!
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 11-01-16 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα μη δεν το τρώγανε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Lth1;914110]Αυτο σκεφτηκα να το κανω αρτεμης...αλλα χαθηκε το πλανο καπου στην πορεια...
θελει χρονο και εκτος αυτου πλεον λεω να μην μπω στην διαδικασια διοτι νοικιαζω οποτε σκεψου οτι εχω ηδη αρκετο λυσιμο και θα αποκτησω και αλλο... τα παντα ειναι δεμενα μεταξυ τους εννοω για την βαση...αμα βαλω και αλλο δεσιμο λυσιμο δεν θα μπορω να μετακομοισω ποτε!!! ![]() Ναι καλα μετρας 13 ειναι πλεον...-1 τον πιτσιφλοκο... ------------------------- Άστο αν νοικιάζεις Λουκά είναι πρόβλημα .... Δεν σε βλέπω να μετακομίζεις ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |