|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ...
Χρήστο ναι πήρα τελικά τα apistogramma vijita gold... δεν έπαιζαν άλλα στην αγορά!!! George δεν την πάλεψαν και δεν ξέρω τον λόγο... μπορεί να φταίει το φως. Σύντομα θα μπει νέο φωτιστικό. ------------------------- Νέα φωτογραφία με προσθήκη νέων ριζών... Καλύτερα τώρα ή έχει μπουκώσει??? ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 06-01-16 στις 17:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει οπως ειναι.τα φυτα του λειπουνε.μολις τα βαλεις θα δειξει πολυ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε γιωργο ωραιο ενυδρειο, μην πειραξεις τα ξυλα σου αστα οπως ειναι.
εδω και 1,5 χρονο εχω και εγω ενα παρομοιο στησιμο με απιστο αγκασιζι με πολλα λεπτα ξυλα πλατανου με φουλ αλγες και φακη. και το ολο σκηνικο θυμιζει σαν να κανεις βουτια με μασκα σε βαλτο στον αμαζονιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τους απο πανω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι δεν ηθελα να φανώ περίεργος ηταν μονοδιαστατο, τα ξυλα που μπηκαν και όπως μπηκαν του εδωσαν απιστευτο βάθος και μια αισθηση μυστηριου , φανταζομαι δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το αισθητικο αλλα το βιοτοπικο του θεματος αλλα το ενυδρειο τωρα πραγματικα τα σπαει , ειναι τοσο ωραιο που στεκεται κ χωρις φυτα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα θα μείνει έτσι για την ώρα και βλέπουμε...
@kgf12345, George θα βάλω κάποια αλλά αν δω ότι δεν την παλεύουν θα τα βγάλω @Χρήστο Ζ. ανέβαζε καμία φωτογραφία να το δούμε... άντε!!!! @johnpecn` Σ' ευχαριστω... ναι με ενδιαφέρει το βιοτοπικό κομμάτι παρά το αισθητικό (όπως σε όλα μου τα ενυδρεία)
|
|||
|
|||
![]()
καποιοι εχινοδωροι σιγουρα θα ευδοκιμησουν. στο δικο μου ενα ειδος παει σφαιρα, μην με ρωτησεις πιο ειδος ομως.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Είπα να ανεβάσω και ένα μικρό βίντεο να μου πείτε την γνώμη σας!!!
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 07-01-16 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|