|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σας πω την μαύρη αλήθεια δεν με έχει βολέψει και σκέφτομαι να το βγάλω και να φτιάξω ένα κλασικό σαμπ. ------------------------- Καλησπέρα, ετοιμάζω δοχείο αναπλήρωσης με φλοτέρ... δεν έχει βάση για τα φλοτέρ και ψάχνοντας στο φόρουμ θυμήθηκα ότι ο φίλος jimbit22 άνοιξε κατάστημα με εκτυπώσεις 3D. Έτσι του έστειλα ένα σχέδιο και ιδού το αποτέλεσμα ![]() ![]() ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 09-01-16 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα!
Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το σχέδιο ή το κόστος κατασκευής τους;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σχέδιο δεν έχω το τελικό, αλλά το αρχικό που του έστειλα. Στην συνέχεια έγιναν κάποιες αλλαγές από τον Δημήτρη.
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά κατασκευαζουμε 3d εκτυπωτές (μηχανήματα) και κάνουμε εκτυπώσεις. Θα γίνει κανονική παρουσίαση στο φόρουμ.
Οποίος έχει 3d εκτυπωτή και θέλει το σχέδιο (.stl) στέλνει πμ και του το στέλνω. Είναι ιδιοκτησία της εταιρείας και δεν μπορώ να το ανεβάσω δημόσια.
|
||||
|
||||
![]()
Συναρπαστική τεχνολογία τα ειχα ψάξει λιγο πριν κατι χρονια που μας ειχαν φέρει έναν εκτυπωτή φαγητού στην δουλειά (ειμαι chef )
Φανταστείτε τι θα μπορουν να κανουν αυτα τα μηχανήματα σε 30-40 χρονια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, με εκτυπώσεις 3D σε λίγο θα φτιάχνουμε ότι έχουμε φανταστεί.
Η απορία μου ειναι το υλικό αυτο τι συμπεριφορα εχει στο νερό και αν εχει κάποια επιδραση σε ζωντανους οργανισμους. Αν αποκτήσω κάτι τέτοιο βέβαια δεν σας λέω τι θα φτιάχνω ![]() Βρε Γιώργο , βάσεις για φλοτερακια έχει δοθεί λύση ![]() ![]() και διπλή ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστούμε Και άλλη μία ερώτηση, οι αντοχές αυτού του υλικού ποιες είναι ; Παράδειγμα αν τό συγκρίνουμε με πλεξιγκλάς που είναι σε αρκετούς γνωστό υλικό
|
|