|
|
|||
|
|||
![]()
οπωσ γραφω ποιο πανω..τα παμε με τη σειρα...γνοριζω ακριβος τι γινεται με τα νιτρικα και ολη την χημεια του ενυδρειου.
1)τα νιτρικα ειναι σχεδον παντα ανεβασμενα λογω του οτι πεφτουν και diy λιπαμστα (νιτρικο καλιο)μεσα συν οτι ειανι ζοωτοκα με πολλεσ γεννεσ κτλ. 2)επεσαν για το λογω οτι 3-4 μερεσ σταματησα το φαγητο και ειχαν ηδη σταμτησει τα λιπασμστα απο την αρχη τησ θεραπειας..και λογω του οτι ειναι φουλ φυτεμενο χωρις αλλαγη απορωφιθηκαν (υπολογιζω)βαση μετρησεων 3)αλλαγη δεν εχει γινει ακομα για να μην χαλασει η θεραπεια(που ακνονικα τελειωνει αυριο) τα ψαρια τα εχω αρκετο καιρο χωρισ προβλημα(δεν εχω αντιμετοπισει ποτε μεχρι τωρα θεμα με νεκρα ψαρια)και οπωσ εχω πει τρεχει καιρο...προσφατα μονο πειρα κατι ψαρια (μου τα εστειλαν )και απο τοτε ξεκινησε ολο αυτο τα κοπρανα τουσ απο οτι ειδα σημερα που ταισα πρωτη μερα (με φειδω) ειναι απολυτα στεγνα και μονοκοματα και λιγο χοντρα.. σχετικα με το αλατι και το esha 2000 τι προτεινεται απο εδω και περα? και βλεπω κομενεσ ουρεσ που δεν υπηρχαν παλιοτερα...λιγο ξυσημο..και αναπνοη με ανοιτο το στομα(λογικα λογω υψηλησ θερμοκρασιας) |
|
||||
|
||||
![]()
Εμπιστευεσαι απολυτα τα τεστ σου ΝΗ3 ΝΟ2?
Γιατι αυτες οι ενδειξεις Παράθεση:
Το diy μελαφιξ ειναι δοκιμασμενο και πιο παλια και ασφαλες? Πειραξες καθολου το βυθο? (ανακατεμα, ξεριζωματα, μεταφυτευεις κλπ) Με το αλατι και το esha κανεις καποια θεραπεια. Απο εκει και μετα το θεμα ειναι αν αυτο που εχουν τα ψαρια το διορθωνει το αλατι και το esha http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...10&postcount=9
|
|||
|
|||
![]()
Τα τεστ ειναι καινουργια της api ολο το σετ...(ηθελα να ρωτησω κατι παρεπιμπτοντος μπορεις να βαλεις λιγοτερες σταγονες απο τα τεστ με την ιδια αναλογια...κατι εχω ακουσει οτι βγαζει ιδια αποτελεσματα?)
2)το diy Malefix ειναι δοκιμασμενο απο χημικο σε δικο του ενυδρειο με πολυ καλα αποτελεσματα..τωρα για μελοντικα θεματα δεν ξερω..λογω του οτι ειναι σχετικα καινουργια επιτευξη..ουτε για τυχον προβληματα..τα ψαρια βεβαια δεν τα βλεπω να αντιδρουν. 3)αλατι και esha 2000 δεν εχω βαλει ακομα..εσεις τι λετε να βαλω καλυτερα? 4)οι ουρες γιατι χαλασαν???καποιες εφτιαξαν τωρα το βραδυ που κοιταξα(σε ενα γκαπι φενετε να διωρθονετε..μαλλον λογω του μαλεφιξ) 5)τι βα κανω αυριο με το αλατι και το . Esha2000??το esha exit meta apo 5 μερες νποθ ειναι τωρα να το σταματησω??(το νερο στο ενα ενυδρειο με τα γκαπι ειναι 28.3 και στο αλλο με τους πολους θανατους 31.2...απο οτι ειδα μονο στο γκαπιοενυδειο ξυνονται ακομα...κανενα ψαρι νονιζω δεν εχει αλλα ασπρα σημαδια..μιλαω αυτη τη στιγμη και για τα 2 ενυδεια που γινεραι η ιδια θεραπεια..για πειτε...προσπαθω να δωσω οσο το δυνατων περισσοτετες πληροφοριες για βα βοηθησω και αλλουσ μελλοντικα που μπορει βα εχουν τα ιδια συμπτωματα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΝΗ3/ΝΗ4 2,5 ml νερό με 4 σταγόνες ΝΟ3 2 ml νερό με 4 σταγόνες ή 2,5 ml νερό με 5 σταγόνες ΝΟ2 3 ml νερό με 3 σταγόνες ή 2 ml νερό με 2 σταγόνες Θα πας και θα πάρεις μια σύριγγα 2,5 ή 3 ml και θα κάνεις εύκολα τις μετρήσεις σου, η 3αρα σύριγγα είναι η πιο βολική αλλά δεν την βρίσκω τόσο εύκολα. Πες μας λεπτομέρειες για το DIY Melafix, πως το φτιάχνει ο γνωστός σου, ρωτησέ τον τι γαλακτοποιητή χησιμοποιεί, όχι εδω για να μη χαλάσεις το θέμα σου αλλά σε κάποιο άλλο θέμα, αφου τελειώσεις όμως με το θέμα σου ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να φτιάξεις δικό σου Melafix και Pimafix. Η αναλογία για το melafix είναι 1ml tea tree oil http://www.ebay.com/itm/161878324695...%3AMEBIDX%3AIT και 99ml αποσταγμένο νερό. Για το Pimafix 1ml West Indian bay oil http://www.ebay.com/itm/221053702083...%3AMEBIDX%3AIT και 99ml αποσταγμένο νερό. Το μόνο αρνητικό που διάβασα είναι ότι θέλει πολύ υπομονή στο "ανακάτεμα" ώστε να διαλυθεί το έλαιο μέσα στο αποσταγμένο νερό...Θα δοκιμάσω να το φτιάξω για να έχω καλύτερη άποψη. |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο στο θεμα μου..σημερα ειδα αλλο ενα ψωφιο στο ενυδρειο με τους ποιο πολλους θανατοους...το νερο εεκει ειναι στους 31.1..
Εβαλα μονο μαλεφιξ σημερα και στα 2 ..το εχιτ το σταματησα(τα σημαδια εφυγαν..και ηδη εχω βαλει 4-5 μερες) Στο αλλο ενυδρειο οι σκισμενες κομενες ουρες κυριος των αρσενικων γκαπι παραμενουν..καθως και το ξυσημο στα βρανχια..κινητικοτιτα και ορεξη μεγαλη. Τι να κανω απο εδω και περα..σχετικα και με το αλατι και το esha2000 που θα παρω σημερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Η χορήγηση του Exit είναι 3ημέρη. Μια ολόκληρη δόση και δύο μισές. Εσύ συνέχισες για 5; Κανονικά πρέπει να αφήσουμε το φάρμακο να κάνει τον κύκλο, να καθαρίσουμε το ενυδρείο και -σε πολύ extreme κατάσταση- να περάσουν τουλάχιστον 15 ημέρες για να ξαναεπιχειρήσουμε να ανοίξουμε καινούργιο κύκλο θεραπείας. Ασε που κανονικά, αν δεν κάνει δουλειά την πρώτη φορά, δεν θα κάνει ούτε την δεύτερη. Μάλλον χειρότερα θα τα κάνει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό κσι ενδιαφέρει πολύ κόσμο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Esha 2000 | rozela120 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-12-15 04:30 |
esha 2000-αλατι | vasilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-02-15 20:28 |
eSHa 2000 | vasilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 06-02-15 23:03 |
Salifert Flatworm Exit | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 11-01-15 20:47 |
eSHa 2000 και σαληγκάρι... | Da Gypsy Fish | Σαλιγκάρια | 52 | 23-06-13 21:50 |