|
|
|||
|
|||
![]()
Λιγο στο θεμα μου..σημερα ειδα αλλο ενα ψωφιο στο ενυδρειο με τους ποιο πολλους θανατοους...το νερο εεκει ειναι στους 31.1..
Εβαλα μονο μαλεφιξ σημερα και στα 2 ..το εχιτ το σταματησα(τα σημαδια εφυγαν..και ηδη εχω βαλει 4-5 μερες) Στο αλλο ενυδρειο οι σκισμενες κομενες ουρες κυριος των αρσενικων γκαπι παραμενουν..καθως και το ξυσημο στα βρανχια..κινητικοτιτα και ορεξη μεγαλη. Τι να κανω απο εδω και περα..σχετικα και με το αλατι και το esha2000 που θα παρω σημερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Η χορήγηση του Exit είναι 3ημέρη. Μια ολόκληρη δόση και δύο μισές. Εσύ συνέχισες για 5; Κανονικά πρέπει να αφήσουμε το φάρμακο να κάνει τον κύκλο, να καθαρίσουμε το ενυδρείο και -σε πολύ extreme κατάσταση- να περάσουν τουλάχιστον 15 ημέρες για να ξαναεπιχειρήσουμε να ανοίξουμε καινούργιο κύκλο θεραπείας. Ασε που κανονικά, αν δεν κάνει δουλειά την πρώτη φορά, δεν θα κάνει ούτε την δεύτερη. Μάλλον χειρότερα θα τα κάνει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φαρμακο χορηγειτε για 3-5 μερες..εγω το εβαλα 4 ...σας ειπα τα συμπτωματα μπορει να μου πει καποιος με το αλτι και το esha2000 αν πρεπει να κανω κατι...εχω γραψει ακριβως τι εχω κανει...
------------------------- τα ψαρια τρωνε κανονικα..σε καποια γκαπι σκιστηκαν οι ουρεσ τουσ και καποια ξυνονται...τι κανουμε σε αυτεσ τισ περιπτωσεισ ακι τι ευθυνετε κυριως? ------------------------- Αδικος περιμενω...οταν θα κανετε ερωτησεις για καποιο προβλημα καποιου και ζητατε περισσοτερες πληροφοριες και σχολιαζετε κατι που σας εκανε εντυπωση ..καλυτερα να του απαντατε κιολας..δεν ξερω αν εσας θα σας αρεσε να σας εκαναν το ιδιο...η ας πειτε ενα δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε ωστε να παμε παρακατω να μην καθομαι να περιμενω απαντηση για να βοηθησω τα ψαρια που εχω..τελος παντων ευχαριστω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rozela120 : 17-12-15 στις 09:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έχουν ασχοληθεί αρκετοί με το πρόβλημα σου και κανείς δεν είναι ούτε συνέχεια πάνω στον υπολογιστή ούτε μπορεί να απαντήσει εύκολα στα ερωτήματα σου. Με μια γρήγορη ανάγνωση του θέματος σου βλέπω ότι το βασικό είναι να μελετήσεις τις σωστές συνθήκες που πρέπει να διατηρείς τα ζωντανά σου. Από 'κει ξεκινούν τα προβλήματα, που δεν λύνονται πάντα με φάρμακα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέσα στην ενότητα ασθενειών μπορείς να ψάξεις να βρεις παρόμοια περίπτωση μήπως σε βοηθήσει η λύση που έδωσε ο συνχομπίστας τότε, και αυτό αν βρέθηκε λύση. Edit: Με πρόλαβε ο Κλεόβουλος
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι αγνωμων...και οι ερωτησεισ δεν εγιναν μονο εχτεσ το βραδυ...και γνωριζω οτι δεν μπορουν να ξερουν ολοι ακριβος τι γινεται...απλα οπωσ και εσεισ θα ξερετε ο χρονος οσο περναει τοσο ποιο πολλα προβληματα διμιουργει...(θανατουσ) γιαυτο εψαχνα την λυση σε αυτο για να μην τα χασω ολλα..εψαξα τα περισσοετρα για να μην πω ολλα τα αρθρα και λενε το αλατι χωρισ να ειναι αποτελεσματικα ολλα...εγω ψαχνω το λογο αν μπορουμε να κανουμε ικσασιεσ η να το εχει ζησει καποιος το ιδιο και να εχει βγαλει ακρη ωστε να μην κανω θεραπειεσ στην τυχη(δημιουργοντασ ισχιροτερουσ τουσ ιουσ στο μελλον)...μπορω να παω και να βαλω ολλα τα φαρμακα που θα βρω μεχρι να βρω τη λυση..αλλα δεν το κανω ..προσπαθω να βρω τισ αιτιεσ και τουσ σωστουσ τροπουσ θεραπειασ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχουν αρκετα στοιχεια, ουτε φωτογραφιες, ουτε βιντεο. ουτε εχει γινει διαγνωση.
Και να υπηρχαν και παλι με μαντεψια θα γινοταν διαγνωση. Απλως με περισσοτερες πιθανοτητες. Απο εκει και μετα, αλλα λογια να αγαπιομαστε. Λεμε οτι ειναι σιγουρο απο τα στοιχεια που δωθηκαν. Δλδ τι να διορθωσεις για να κανεις προληψη. Αν δεν φτανει αυτο, συγνωμη που συμμετειχα. Αν σου πω βαλε τις ταδε αντιβιωσεις θα ηταν καλο? Τα φαρμακα δεν κανουν καλο. Τα χρησιμοποιουμε για να γλυτωσουμε κατι χειροτερο. Αν δεν ξερουμε τι εχει το καθε ψαρι, τι να προτεινουμε? Κοπανα τους api general cure μαζι με furan-2, δυναμιτες και η ευθυνη δικια σου Το αλατι και το esha πανε μαζι. Για το καθενα ακολουθεις τις οδηγιες του. ΥΓ Στους 31C αν διαβασα καλα, τα γκαπι μπορει να την κανουν και απο θερμοκρασια. Οσα ειναι αδυναμα τουλαχιστον.
|
|||
|
|||
![]()
Τι φωτογραφίες να σου βαλω ..τα ψαρια ειχαν ασπρα σημαδακια στην αρχη τωρα ειναι ολλα φυσιολογικα..εκτός απο το οτι ξύνονται οπωσ γραφω..και το οτι για καποιο λογω εχω απώλειες..(συν σκισμενεσ ουρεσ που απο οτι εχω δει μπορει να ειναι απο το στρεσ)
η θερμοκρασια πεφτει πλεον σταδιακα λογω του οτι εκανε το εκανε...αυριο θα μπουν αλατι και esha2000 για οσεσ μερεσ λενε..απλα αλατι θα μπει 20 γραμαρια λογω του οτι ειναι πυκνοφυτεμενο. ψαχνω παρα πολυ να βρω τι ειναι και ποια ειναι η θεραπεια.. (σε ενα θυληκο εντλερ που δεν ηταν πολυ καλα εκανα μπανιο με την μεγαλυτερη δοση αλατιου ...το εκανα και με λιγο παραπνω...για 5 -8 λεπτα με μαγειρικο αλατι..καθος οι αποψεισ διίστανται και δεν μου εχει ερθει ακομα το κανονικο...τα αποτελεσματα ηταν οτι το ψαρι δεν επαθε τιποτα ..επεστρεψε στο ενυδριο και παρακολουθειτε στενα..αυτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Esha 2000 | rozela120 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-12-15 04:30 |
esha 2000-αλατι | vasilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-02-15 20:28 |
eSHa 2000 | vasilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 24 | 06-02-15 23:03 |
Salifert Flatworm Exit | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 11-01-15 20:47 |
eSHa 2000 και σαληγκάρι... | Da Gypsy Fish | Σαλιγκάρια | 52 | 23-06-13 21:50 |