|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε βαλε 2 σιδερα καθετα στην πισω πλευρα και στο ενα βαλε και ποδαρακι απο κατω και εισαι κομπλε!ειναι λιγο στραβο η' ετσι φαινεται απο την φωτο?
------------------------- δες στην ενοτητα μου την σιδεροκατασκευη που εκανα και θα καταλαβεις! μετα περασε το ασταρι και παρε χρωμα για βαρκες απο μαγαζια με ειδοι σκαφων και περασε το 2 χερια και εισαι κομπλε!μην το σκεφτεσαι αλλο..... ------------------------- επισεις παρε ρεγουλαδορους βαρεου τυπου για να τους κολλησεις στα ποδια για να μπορεις να αλφαδιασεις!εαν θελεις μπορεις να βαλεις στα ποδια και μερικες κοντρες.....αλλα και παλυ μια χαρα ειναι ετσι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 09-12-15 στις 17:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν την έφτιαξες με κοιλοδοκό και την έφτιαξες με στραντζαριστό;Ο κοιλοδοκός είναι πολύ ανώτερος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
επισης, εχει ο πατερας μου αντισκωριακο ασταρι oxidol και γυαλιστερο βερνικοχρωμα Gumilak metal. Πιστευετε ειναι καλα αυτα? εχουν περασει καποια χρονια απο οταν τα χρησιμοποιησε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geochaos : 09-12-15 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το έφτιαξες έτσι εγώ στην θέση σου θα έβαζα και ένα κάθετο πίσω στο κέντρο και μετά ένα λοξό από το πίσω κάθετο στο μπροστά το οριζόντιο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα είναι αυτά, αρκει να μην έχουν στεγνώσει με το καιρό
|
||||
|
||||
![]()
Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι και εγώ για κατασκευή βάσης και αν και το έχω με την ηλεκτροκολληση,δεν προλαβαίνω καθόλου να ασχοληθώ.Σημερα πηρα μια τιμή από ενα φιλο εδω στα Μέγαρα για βάση μήκους 1,20 χ 0,50 πλάτους χ 0,75 ύψος με κοιλοδοκο 3 χιλιοστών πάχους και διαστάσεων 60χ40.Το σκέφτηκα να το κάνω ετσι μιας και αργότερα μπορεί να χρειαστεί να σηκώσει αρκετά παραπάνω από τα 300 κιλα των 240 τωρινών λιτρων του ενυδρείου.Η τιμή 80 ευρώ και θα το περάσει και αντισκωριακο ασταρι..Πιστεύω είναι καλή τιμή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σταθεροτητα βάσης | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-02-14 16:05 |
Κατασκευη βάσης-ενυδρείου 130x50 | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 19-08-13 15:49 |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |