|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω άποψη για το εάν είναι ασφαλές
εγώ σε αυτό το σχέδιο κατέλληξα μετά από αρκετές φωτογραφίες στο ιντερνετ και συζήτηση. επειδή είναι ιδιοκατασκευή προτίμησα την υπερβολή. εγώ φοβόμουν όχι να μου ανοίξει αλλά να έχω κλίση μπροστά ή πλάγια με τι πέτρες , το πιο πολύ χώμα πίσω κλπ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα κι εγω αν ιχα καποιον να μου το κολλησει θα επαιρνα τις βεργες μονος μου και θα το εκανα γομαρι! ακομα και μονοκοματο μεταλο αντι για ξυλο! ![]() ------------------------- Ρε παιδια κανενας αλλος καμια προταση; Σας φαινεται λογικη τιμη με δεδομενο οτι δεν εχω εγω δυνατοτητα ηλεκτροκολλησης; Ισχυει οτι εφοσον ειναι γαλβανιζε δεν θα χρειαστει να το περασω με αλλες επιστρωσεις(μινιο κλπ); Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geochaos : 28-11-15 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πέρασα και 3 χέρια με ένα κίντρινο αστάρι για γαλβανιζέ και μη σιδηρές επιφάνειες, για ότι έξτρα προστασία μπορεί να προσφέρει... Δεν με ενδιέφερε το χρώμα καθώς το έντυσα με ξύλο, οπότε έμεινε με το αστάρι!! Η κατασκευή φέτος το καλοκαίρι... |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως θα πρότεινα εκεί που ειναι στην μέση τα κάθετα σίδερα να προσθέσεις ακόμη 2 πόδια για να κατανείμεται καλύτερα το βάρος
καλύτερα 6 σημεία από 4 και σίγουρα ποιο δύσκολο να δημιουργηθεί και απειροελάχιστη καμπυλότητα απο το βάρος (οχι οτι θα είχες πρόβλημα αλλά... ) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πιανουν τα χέρια σου τη φτιάχνεις μόνος σου με ξύλο, όχι μελαμίνη , καδρονάκια ξύλο, και με ενα συντηριτικό ξύλου θα γίνει αθανατη.
|
||||
|
||||
![]()
καί από πάνω για να κάτσει το ενυδρείο δεν θα μπει μελαμινη φυλο?τι ξύλο θα μπει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- οντως κονρα πλακε θαλασσης θα εχω σιγουρα και πανω που θα ακουμπαει το ενυδρειο και στο κατω ραφι που θα εχω το φιλτρο γιατι θελω να μην το βγαζω για το καθαρισμα, οποτε θα τρεξουν σιγουρα νερα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geochaos : 30-11-15 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κι εγω κατι ασχετο αλλα σχετικο? εχει δοκιμασει κανεις να κανει βαση με κολωνες dexion? νομιζω οτι θα βγαινει πιο φτηνα με τις ιδιες αντοχες και δεν χρειαζεται να κολησεις τα σιδερα (μονο εναν τροχο για να κοψεις)
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Υστερα απο ερευνα κατεληξα να μου φτιαξει την βαση ενας κυριος σε μαγαζι που φτιαχνει μεταλλικες κατασκευες, στον οποιο εδειξα το σχεδιο και πμου ειπε οτι θα κοστισει 70¤ και απλα να το περασω εγω με μινιο και χρωμα μετα... αφου θα ειναι σε εσωτερικο χωρο θα ειναι μια χαρα!
Πηρα χθες την κατασκευή αλλα πανω στον χαμο να το χωρεσουμε καπως στο αυτοκινητο, δεν προσεξα οτι δεν ειχε βαλει τα τα δυο καθετα στηριγματα στην μεση της μπροστα και πισω μεριας... Πιστευετε θα μειωσει απο την σταθεροτητα της κατασκευης οπως το βλεπετε στις παρακατω φωτογραφιες? Μου ειπε οτι αν θελω να το παω να μου κολλησει αλλα, ενω σκεφτομουν αρχικα οτι εκει που θα εμπαιναν αυτα τα στηριγματα θα ηταν χρησιμα μελλοντικα αν θελω να βαλω γωνιες και να κανω ραφι, τωρα σκεφτομαι οτι θα ηταν μια χαρα και αν ειναι ενας εννιαιος χωρος να βαζω τα πραγματα μεσα χωρις ραφια... Η αποψη σας? |
|
||||
|
||||
![]()
φώτο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σταθεροτητα βάσης | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-02-14 16:05 |
Κατασκευη βάσης-ενυδρείου 130x50 | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 19-08-13 15:49 |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |