|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια για τη λιμνη σου!!!
Διαβασα το αρθρο σου απ την αρχη και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα!!! δεν βλεπεις γυναικες ευκολα να παιρνουν τετοιες αποφασεις και να της υλοποιουν οι ιδιες ![]() 1000 μπραβο πολυ καλη δουλεια,να τη χαιρεστε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια
![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις γάτες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τους δίνω λιχουδιές για χρυσοψαρούδια ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πηρες κι αλλα ψαρια????
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Σταύρο μου έδωσα και 1 αρσενικό στον μπαμπά μου
![]() ![]() ![]() ![]() Τα βλέπεις πιο πολλά ?? 6 χρυσόψαρα και τα 2 Κόι μωράκια (αυτα που έφερες)
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:54 |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μου φάνηκε ότι είδα νέο αίμα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλωσαν τα ψαρουλάκια μου τα όμορφα (εγω η μάνα κουκουβάγια , ξέρεις) γι αυτο σου φάνηκε . Αν και ψάχνω για κανένα panda ή άσπρο
![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |