|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ρυ συ Άρτεμις τι koi πολυ ομορφο γινεται.... φτου φτου
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο !!!!!!! Εσύ μου το διάλεξες
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:55 |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα το ενα που ειναι ολο ασπρο κι απο κατω εχει ενα ροζ δερμα ενω μου ηταν αδιαφορο τωρα βλεπω οτι θα γινει ΠΟΛΥ μεγαλο ψαρι.... σε συγκριση με τα αλλα που ηταν ιδια σειρα ηταν ηδη πιο μεγαλο και μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα
|
||||
|
||||
![]()
Σε είχα πει εγω ??? σε είχα πει ότι τα πιο αδιάφορα και τα πιό άσχημα θα αγαπήσεις ??
![]() ![]() ![]() ![]() Κάνε βρε ένα update να δούμε να χαρούμε .... ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Σταύρο, τα Κοι και τα χρυσόψαρα δεν γίνονται ομορφα, ΕΙΝΑΙ όμορφα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
θα προσπαθησω να κανω ενα βιντεο. τωρα δεν βλεπεις τιποτα ειναι ενα πολυ πρασινο νερο!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό , θα περιμένω
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |