|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα ποσο σου κοστισε? πρεπει να ειναι πιο ακριβη η δικη σου... επισης, στο δικο μου σχεδιο δεν εχω τοσες κοντρες, μονο στη πανω μερια που ειναι απαραιτητες για να μην ειναι στον αερα το τωρινο ενυδρειο...
Τις καθετες τις εχω για να μπορω να βαλω ραφι και για πορτα αν το ντυσω μετα με ξυλο |
|
||||
|
||||
![]()
το θέμα δεν είναι πόσο θα σου κοστίσει αλλά να γίνει ασφαλής για πολλά χρόνια.
Τα σίδερα μου βγήκαν 40 ευρώ. κόλλημα ο θείος βαφή 15 ευρώ το ντύσιμο άγνωστο |
|
||||
|
||||
![]()
λες δλδ οτι δεν θα ειναι ασφαλες με το σχεδιο μου? γιατι εχω δει κ αλλους εδω μεσα με το ιδιο σχεδιο περιπου... και για πολλα περισσοτερα λιτρα...
οσο για το επομενο βασικο θεμα, το κοστος, δυστυχως δεν εχω καποιον εγω να μου κολλησει σιδερα που θα επαιρνα μονος, οποτε αν εχει και κανεις αλλος αποψη για το κοστος αναλογα με το σιδερα(γαλβανιζε) ας βοηθησει... ή αν εχετε υποψιν κανεναν κοντα Πειραια να ξερετε να εχει καλυτερες τιμες |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω άποψη για το εάν είναι ασφαλές
εγώ σε αυτό το σχέδιο κατέλληξα μετά από αρκετές φωτογραφίες στο ιντερνετ και συζήτηση. επειδή είναι ιδιοκατασκευή προτίμησα την υπερβολή. εγώ φοβόμουν όχι να μου ανοίξει αλλά να έχω κλίση μπροστά ή πλάγια με τι πέτρες , το πιο πολύ χώμα πίσω κλπ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα κι εγω αν ιχα καποιον να μου το κολλησει θα επαιρνα τις βεργες μονος μου και θα το εκανα γομαρι! ακομα και μονοκοματο μεταλο αντι για ξυλο! ![]() ------------------------- Ρε παιδια κανενας αλλος καμια προταση; Σας φαινεται λογικη τιμη με δεδομενο οτι δεν εχω εγω δυνατοτητα ηλεκτροκολλησης; Ισχυει οτι εφοσον ειναι γαλβανιζε δεν θα χρειαστει να το περασω με αλλες επιστρωσεις(μινιο κλπ); Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geochaos : 28-11-15 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πέρασα και 3 χέρια με ένα κίντρινο αστάρι για γαλβανιζέ και μη σιδηρές επιφάνειες, για ότι έξτρα προστασία μπορεί να προσφέρει... Δεν με ενδιέφερε το χρώμα καθώς το έντυσα με ξύλο, οπότε έμεινε με το αστάρι!! Η κατασκευή φέτος το καλοκαίρι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σταθεροτητα βάσης | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-02-14 16:05 |
Κατασκευη βάσης-ενυδρείου 130x50 | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 19-08-13 15:49 |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |