|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙΙΙΙΙΙ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας γειτονας σου κλινει το ενυδρειο καλη επιλογη να παρεις στρωμενο ψαρι!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παιδια καμια πρωταση για μικρο εσωτερικο φιλτρο που να χωραει αντιφοσφορο και ανθρακα για τα λιτρα μου?? (240) ------------------------- με ενα τεστ για αμωνια της salifert μου τη βγαζει 0 ειναι δυνατον τοσο γριγορα η με τη χρηση του stability βγαζει ψευδη αποτελεσματα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 27-11-15 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κανε λιγο υπομονη ακομα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() καλα αφου το λετε θα προσπαθισω!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θελω να σας ευχαριστισω πααααρα πολυ για την βηθεια σας για τις γωμες και για τις συμβουλες σας!!! χωρις αυτες δεν θα μπορουσα ουτε καν να ξεκινισω αυτο το ταξιδι!!!!
Τα πρωτα κοραλακια μπηκαν και ειμαι ιδιετερα χαρουμενος, και υποχρεος στο j.p. για την πολυτημη βηθεια και για την γενεοδωρια του!!! Γιαννη σε ευχαριστω ιδιετερος!!! απο δω και περα θα κανω οτι μπορω για να τα αναπτυξω οσο μπορο καλητερα!!! Σακη ετιμασου για φωτα τα παιδια πινανε!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Σ. φωτο μολις ηρεμισουν και ανοιξουν!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα είναι ετσι για να ασχολείσαι μέχρι να φτιάξεις φώτα και συνθήκες, οταν είναι ετοιμο θα κόψουμε φραγγ της προκοπής από όλα.
παντως το συστημα αρχιζει να δουλευει. αντε να ξεπεράσεις και τον σκόπελο των αλγών ελαφρά και να αρχίσεις με προσεκτικά βήματα να στοκάρεις ζωντανά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |