|
|
|||
|
|||
![]()
leonardo μην μου ανχονεσαι !!! ολα ειναι ετοιμα κατσαβιδια κολητηρια και λοιπα οργανα!
![]() ![]() Γιαννη δες τον λιγο για τι τον βλεπω στο μπαλκονι με το ενυδρειο διπλα διπλα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δυσκολα παντος!
εχουμε κανενα νεο ??? |
|
||||
|
||||
![]()
μολις αγωρασα τα τζαμια για το σαμπ!!!
5χιλ. 75μ 41υ 45π τρια διαμερισματα το πρωτο 20cm και το τελευτεο 10cm το μεσαιο οσο μινει!!! στο προτο θα παει το σκιμμερ ο θερμοστατης και ο ανθρακας (με καλτσα στην εισρωη), στο κενο αναμεσα στα διαχωριτικα ο αντοφοσφορος, στο δευερο διαμερισμα βραχος και αλγη και στο τελευτεο η αντλια επαναφωρας καμια καλητερη πρωταση? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ειναι απλα καποια στιγμη για καλυτερη αποδοση να παρεις ριακτορακια για τα υλικα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε πρωτα να αρχισει να τρεχει καλωνικα να παρω και τα βασικα (π.χ. φωτα!!!!) και οταν δεν θα εχω αλλα εξοδα τοτε βαζουμε και τις εφκολιες!!! προς το παρων χειροκηνιτα γιατι αλλοιος θα ειναι ακινητα!! χαχαχα
παρηγκηλα και τα τεστ, αντιφωσφορο σιδυρου και εναν θερμοστατι μικρο για το νερο της αλλαγης και βλεπουμε η επομενη θα ειναι ψαρια ο κοσμος να χαλασει!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ριακτορακια και είναι απαραιτητα, ειδικά για αντιφοσφωρο! Αλλιώς με παθητική ροή είναι σαν να μην έχεις!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
το σαμπ ειναι ετοιμο!!!
το κενο τον τζαμιων στο πρωτο διαχωριστικο ειναι 2,5cm απο τζαμι σε τζαμι και 1,5 απο τζαμι σε πατο, ειναι ενταξει??? τι λετε??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |