|
|
||||
|
||||
![]()
https://www.google.gr/search?q=fluva...IVxg0sCh1K-w2m
Από ότι βλέπω σε φωτογραφίες , πολύ φοβάμαι πως χρειάζονται όλα τα καλαθακια , και είδικα το πάνω πάνω με το καπακι με τη τρύπα, γιατι έτσι υπάρχει ροή σε όλο το φίλτρο
|
||||
|
||||
![]()
Οχι καλσον σμιχτο.
Πρεπει να εχει τοσο μεγαλη τρυπα ετσι ωστε να περναει το νερο ευκολα απο μεσα, να μη βουλωνει αλλα και να μη φευγουν τα υλικα απο μεσα. Στη μεση, αναμεσα στα δυο καλαθια, δεν μπαινει το διχτυ τοτε? Αυτο το πλαστικο καπακι (με την τρυπα) του πανω καλαθιου, το εχεις? https://www.google.gr/search?q=fluva...tEnGlgqLxoM%3A
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οχι αυτο το καπακι δεν το εχω ουτε την θηκη για τα σφουγγαρια. θα βαλω διχτακι με ελαφροπετρα αναμεσα στα δυο καλαθια και διχτακι ελαφροπετρα στο πάνω πανω, και εκει που μπαινουν τα σφουγγαρια θα βαλω σφουγγαρι jbl χαλαρα και τελος βαμβακι ενυδρειακο. Χθες πριν το δωσω το γεμισα νερο χωρις υλικα και δουλευε μια χαρά πάντως. ------------------------- Παράθεση:
![]() Παντως σ ολες τις περιπτώσεις το ψαρακι θα ειναι σαφως καλυτερα ισως κολλησουν και το μικρόβιο του ενυδρειου και του φτιαξουν κατι ακόμα ποιο καλό ( γνωρίζω ηδη οτι ειναι φιλοζωη εχτες μ αυτα που ελεγα καταστεναχωρηθηκαν ,το λενε το ψαρι μητσο και το χουν εξι χρόνια αλλα δεν ειχαν ιδέα, κι εγω αμα δεν εμπαινα εδω κατα λάθος πριν χρόνια,θα ειχα σκαλαρια με χρυσοψαρα σε 30 λιτρα ) .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 08-11-15 στις 15:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από οτι καταλαβα, απο αυτη τη τρυπα τραβάει νερό και αναγκάζει το νερό να περάσει πρώτα απο το πλαι που έχει τα σφουγγάρια, μετά απο κάτω προς τα πανω θα περάσει μεσα στα καλαθακια και απο τη τρυπα θα το τραβηξει έξω, φοβαμαι πως αν δεν γίνει έτσι η διαταξη το νερό απο την εισαγωγη θα πάει στη εξαγωγη χωρις να περάσει μεσα απο τα υλικα
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε καμια αγγελια, μπορει να εχει κανεις τιποτα περισσεματα απο το ιδιο φιλτρο
Ισως βρεις και ανταλλακτικό σε κανενα μαγαζι.
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψάξω μηπως και βρω τιποτα αλλα στην αγγελία ρε παιδια τι θα γράψω; Ζητηται καλαθάκι οκ ,αλλα το αλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε αγγελία πως θες το καλαθακι με το καπακι του Fluval 204 και απο το google βρες μια φωτογραφία , μπορεί να γίνει κάτι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιχείρηση "Διάσωση μπόμπιρα" | Τάκης | Αναπαραγωγή | 52 | 14-10-14 16:39 |
Ατύχημα χρυσόψαρου-βοηθειααα! | lionor | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 31 | 08-11-12 23:17 |
θάνατος χρυσόψαρου | emiako | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-12 22:58 |
Αναγνώριση χρυσόψαρου | lucy | Χρυσόψαρα | 11 | 20-03-07 21:52 |