|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πως μεταφραζεται αυτο ;;τι χρειαζεται να κανω για να την ξεφορτωθω;
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον bba ειναι..θεραπεια ως εξης(παθων σε ολα τα φυτα):βγαλε την ανουμπια και καθαρισε την με χλωρινη κ νερο 1/10 δοσολογια χρησιμοποιωντας οδοντοβουρτσα με προσοχη.
Κοιτα μην εχεις πολλα ψαρια μεσα, η μηπως ταιζεις πολυ..Αλλαγες νερου σταθερα στη βδομαδα ισως και ενδιαμεσα αναλογα τα νιτρικα που μετρας.Παρατηρησε καλα ολο το ενυδρειο μη τυχον εχεις και σε αλλα σημεια γιατι μετα θελει διπλη δοση για τα λιτρα σου excel που την καιει..Ριχνεις για 10-14 μερες καθημερινα..
|
||||
|
||||
![]()
Θεμη ευχαριστω για την απαντηση,τροφη ριχνω συχνα λογω γονων (3-4 φορες την ημερα και αλλη μια για τα υπολοιπα).Αλλαγες γινονται 2 φορες την εβδομαδα (Δευτερα και Πεμπτη) γυρω στο 25% και μια μεγαλη στο 15ημερο (50%).Για το excel ακουσα απο αλλους συνχομπιστες πως ναι μεν ειναι αποτελεσματικο δημιουργει δε προβλημα στα ψαρια και σε αυτη την φαση με τους γονους δεν θα ηθελα να το ρισκαρω.Ακουσα και για οξυζενε τοπικα αλλα ειναι μεγαλη διαδικασια αλλα και για οινοπνευμα και ξεπλυμα με αρκετο νερο.Ποια ειναι η γνωμη σου για το οινοπνευμα;
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω το οξυζενε το απεκλεισα το φοβαμαι να σου πω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το διαλυμα της χλωρινης να το εφαρμοσω μονο στα προσβεβλημενα φυλλα ή σε ολο το φυτο;Το χρονικο διαστημα της "θεραπειας" ποσο θα διαρκεσει και με τι συχνοτητα εφαρμογης;;
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο τι ψάρια έχεις μέσα ;
Για να βάλεις σαλιγκάρια Ramshorn, ΕΓΓΥΗΣΗ Θέμη εσυ δεν θα ξανα ασχοληθείς με άλγη, υπομονή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
guppy 5 και neon 5 καθως και 2 γαριδουλες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 08-11-15 στις 16:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρα στιγματα σε δισκους(?) | TRYFONAS K. | Δίσκοι | 16 | 11-01-13 20:57 |
μαυρα στιγματα και επιθετικοτητα | ellin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 10-02-12 15:19 |
μαυρα στιγματα-σκιες??? | Efh | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:17 |
μαυρα στιγματα σε χρυσοψαρα | antste | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-10-11 12:30 |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |