|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ramshorn, αλλά κανόνισε να βγαλεις βρε τα Νεον, κρίμα είναι
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το εχω στα υποψιν μου αν και προσπαθω κρατησω μια ισορροπια μεταξυ των δυο ειδων, η αληθεια ειναι πως τα νεον τα φερνω στα ορια των παραμετρων τους.
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρα στιγματα σε δισκους(?) | TRYFONAS K. | Δίσκοι | 16 | 11-01-13 20:57 |
μαυρα στιγματα και επιθετικοτητα | ellin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 10-02-12 15:19 |
μαυρα στιγματα-σκιες??? | Efh | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:17 |
μαυρα στιγματα σε χρυσοψαρα | antste | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-10-11 12:30 |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |