|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#31
|
|||
|
|||
![]()
Ανοιγω ξανα αυτη τη συζητηση γιατι με ενδιαφερει το θεμα.
Απ'οτι εχω συμπαιρανει διαβαζοντας ολα τα ποστ, και βασει της "μεθοδου" του Τακη, εχουμε και λεμε: Α. Χυμα, καθαρη τυρφη απο Χωματοτεχνικη Β. Σε 75 ml νερο βρυσης σε δοχειο αλλαγης, προσθετουμε 4 καλτσες των 2 αλουμινιων ψησιματος κεϊκ. Γ. Ας υποθεσουμε οτι το καθε αλουμινιο ψησιματος παιρνει 200ml / ~85gr τυρφη (διορθωστε με) Δ. Τουτεστιν καθε καλτσα περιεχει 400ml / 170gr (2 Χ 85gr) τυρφης Ε. Συνολικα, για καθε 75 λιτρα νερο βρυσης στο δοχειο αλλαγης, ο Τακης χρησιμοποιει 1.600ml / 680gr (4 X 170gr) τυρφη. Αυτη η ποσοτητα τυρφης εχει τη δυναμικη να αλλαξει τις παραμετρους του νερου εντος 12ωρου ως ακολουθως: Μετρήσεις μετά από 12 ώρες PH Βαρέλι 6,8 Βρύση 7,8 GH Βαρελι 6 Βρύση 9 ΚΗ Βαρέλι 5 Βρύση 7 Τακη, delta και αλλοι οιδημονες παρακαλω οπως επιβεβαιωστε τους υπολογισμους μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαρέλι στη Θεσσαλονίκη? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 20-01-10 12:38 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |