|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω θα βαλω μετα απο 3-4 μερες ψαριαα στο ενυδρειο. παιζει να εχω θεμα με την αμονια που θα βγαλει η τυρφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα για νασαι σιγουρος αλλα αν εχεις στρωμενο φιλτρο οχι ουτε καν. Βαλε τη μιση, το πρωτο καλτσακι δηλαδη. Και σε 2 βδομαδες βαζεις και το 2ο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Είναι και ένας τρόπος να δοκιμάσεις το φίλτρο σου αναίμακτα, μετράς, και αν δεις πως έχεις αμμωνία σημαίνει πως το φίλτρο δεν έχει στρώσει ακόμα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-01-14 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα υπαρχουν δυο θεματακια.
1. Τα ψαρια που θα παρει θα ειναι σε μαλακο νερο και στο πετσοπ? Μαλλον οχι και θα δυσκολεψει η προσαρμογη. 2. Το στρωσιμο γινεται γρηγοροτερα σε σκληρο και ελαφρα αλκαλικο νερο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαρέλι στη Θεσσαλονίκη? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 20-01-10 12:38 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |