|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν σκέφτηκα για praktiker!!! εδω γενάτε άλλο ερώτημα αν δεν πάρω χρυσόψαρα...τι τροφή να αγοράσω για να ρίχνω; έχω ξεμείνει και σ'αυτό. πρέπει να αποφασήσω είδος ψαριού/ών για να πάρω και τροφή!!! έχω κάτι παλιές ταμπλέτες βυθού που έλειξαν το 2014 και νομίζω οτι δεν συνηστάτε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι πιο φθηνή τροφή, τη βάζεις σε ένα τουλι και την έχεις στο ενυδρείο, καθε 2-3 ημέρες την αλλάζεις
|
||||
|
||||
![]()
6-12mm ή 22-40mm να παρω;
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aν το νερο σου ταιριαζει ταυτοχρονα σε κιχλιδες και γκουραμια πρεπει να ναι αγιασμος
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την ελαφρόπετρα την κανόνισα και την τετάρτη θα είναι μέσα στο φίλτρο για στρώσιμο με τροφή.
Λαμβάνοντας υπόψιν 1ον. την anubia που δεν θέλω να φαγωθεί, 2ον. την περιορισμένη σε είδη αγορά (εκτός αν μου προτείνετε διαδικτυακά μαγαζιά), 3ον. την ποιότητα του πόσιμου νερού απο την ιστοσελίδα του δήμου την 16/09/2015 : Ph 7.68 (6,5-9,5) Αγωγιμότητα 360 (2500 μS/cm) Υπολ/κό Χλώριο 0.27 (0,2-0,4 mg/l Cl2) Αμμώνιο 0.05 (0,5 mg/l NH4+) Νιτρικά 9.50 (50 mg/l NO3-) E. coli 0 (0 αποικ./100ml) Εντερόκκοκοι 0 (0 αποικ./100ml) Αρ. Αποικ.22oC 35 (100 αποικ./ml) Αρ. Αποικ.37oC 27 (20 αποικ./ml) *αποδεκτές τιμές και 4ον. την τελευταία μέτρησή που είχα με υγρά ΑΡΙ: ΝΗ3/ΝΗ4.....0,25 ΝΟ3.....0 ΝΟ2.....0 GH.......15 KH.......6 PH.......7,6 oC.......27 δέχομαι προτάσεις για κατοίκους !!! ![]() ------------------------- η ελεφροπετρα ηρθε νωριτερα και ηδη την ξεπλινα με καφτο νερο 6-7 φορές και ακομα βγαζει... δεν νομίζω να σταματήσει να θολώνει το νερό αν συνεχίζω να την ανακατεύω έτσι; θα ξεπλύνω άλλες 3-4 φορές και θα την βάλω στο φίλτρο. είπαμε... χοντρό πράσινο κάτω - ελαφρόπετρα χ 2 πουγκιά - πράσινο με λεπτή τρύπα πάνω σωστά;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη batman_gardiki : 20-10-15 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι..Πανω πανω ,πισω απο τις γριλιες μπορεις να βαλεις και λιγο ενυδρειακη βατα αν εχεις να καθαρισει πιο γρηγορα και μετα την πετας..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω τα φώτα σας | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-01-12 12:49 |
Εδώ σε θέλω μάστορα..... | vaska | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-09-11 20:44 |
Πως θα φτιάξω το PH που θέλω???? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-05-10 23:01 |
Θέλω γνώμες... | jimarassss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-02-08 13:26 |
θέλω CO2???? | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-02-06 19:08 |