|
|
||||
|
||||
![]()
καλα σε καταλαβα
![]() ![]() nitrate ~18€, ammonia 18€, ελαφροπετρα 2-3€ = 40€ ετσι απλά για αρχή!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παντως με τα λιγα πλατυ στις φωτο περιεργο που ειχες απωλιες..Κατι λες στην αρχη για αντιβιωσεις..για ποιο λογο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η πρώτη επαφή τότε με χρυσόψαρα για στρώσιμο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιπόν... ελαφρόπετρα δεν υπάρχει στην πόλη μου ουτε στα οικοδομικά ουτε σε pet! μόνο μακαρονάκι στα pet shop με τιμή 11,50ο τα 750gr (της SERA αν θυμαμε καλά) σε συζήτηση που έπιασα σε 3 μαγαζιά προτείνουν χρυσόψαρα κοινά με 2-3ο ή oranda (κογκολέζους όπως τα λένε) με 4-6ο. επίσης το νερό μας ταιριάζει μου λένε σε γκουράμι, κυχλίδες & τιγράκια (ή ινδιανάκια) !!! όλα αυτά με την προϋπόθεση που ζητούσα , εκτός του ακατέργαστου νερού, τα ψαράκια που θα επιλεγούν να μην τρώνε το φυτό που έχω. οπότε ή πέρνω 2 χρυσόψαρα για να μην εξαφανιστεί η όποια βιολογία έχω ή μπορώ να ρίξω και biotric μου λένε (ή κάπως έτσι) για να βοηθήσω πιο γρήγορα την κατάσταση. όλα αυτά τα γράφω γνωρίζοντας την κατάσταση των pet shop και γράφω και τις τιμές για να έχετε μια γενικότερη άποψη!!! αποψή μου να πάρω τα 2 χρυσόψαρα για να μην χάσω την βιολογία και τα επιστρέφω οταν αποφασήσω τι θα κάνω... σκέφτομαι και το άλλο αξίζει η αγορά ψαριών απο το ίντερνετ; οκ τα υλικά φίλτρου, τα υγρά τέστ και τις τροφές τα πέρνουμε ιντερνετικά, τα ψάρια αξίζει ή πέρνεις γουμάρι στο σακί; το σκέφτομαι και για ένα άλλο λόγο....σαλιγγάρια & γαρίδες ουτε για δείγμα στα μαγαζιά. έχετε να μου προτείνετε κάτι έστω και με προσωπικό μήνυμα; θα ήθελα και για τα υλικά πρόταση εκτός του ebay και μια γνώμη και για τα είδη ψαριών που είπανε. ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
|
||||
|
||||
![]()
Praktiker δεν υπάρχει κοντα σου ; Πιο φθηνα θα σου έρθει να πας Λάρισα να πάρεις με 2 Ευρω μια σακούλα ελαφρόπετρα παρα να πάρεις κάποιο άλλο βιολογικό υλικό. Αν κάποιος γνωστός σου πηγαιναιοερχεται Λαιρισα πες του να σου πάρει μια σακουλα.
Και αντι για χρυσόψαρα μπορείς να βάζεις τροφή στο ενυδρείο και να σου συντηρεί τη βιολογία μια χαρά χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα κακόμοιρα τα χρυσόψαρα, και πριν βάλεις τα ψάρια κάνεις μια αλλαγή 80%+ και να είναι όλα τέλεια, φυσικα θα κάνεις μετρήσεις και αλλαγές κανονικά. ------------------------- Και κάτι ακόμα , και να στην αγοράσει κάποιος στη Λάρισα και να τη βάλει στο κτελ να σου έρθει πάλι φθηνα θα είναι, ακόμα και απο Αθήνα να σου την στείλουν πάλι πιο φθηνα θα σου έρθει (έστειλα μια σακούλα τύρφη έτσι στη Βέροια με 9 Ευρω μεταφορικά ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 19-10-15 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν σκέφτηκα για praktiker!!! εδω γενάτε άλλο ερώτημα αν δεν πάρω χρυσόψαρα...τι τροφή να αγοράσω για να ρίχνω; έχω ξεμείνει και σ'αυτό. πρέπει να αποφασήσω είδος ψαριού/ών για να πάρω και τροφή!!! έχω κάτι παλιές ταμπλέτες βυθού που έλειξαν το 2014 και νομίζω οτι δεν συνηστάτε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι πιο φθηνή τροφή, τη βάζεις σε ένα τουλι και την έχεις στο ενυδρείο, καθε 2-3 ημέρες την αλλάζεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν έχω ξαναπάρει απο ebay απορίες: πρέπει να προσέξω κάτι; είναι στο σωστό μέγεθος όπως τα ξέχωρα; ημερομηνία λήξης προσέχουν; με visa αγοράζω; σε πόσες μέρες θα έρθουν;
|
||||
|
||||
![]()
Το βρίσκεις και εδώ Ελλάδα σε πολύ καλή τιμή
http://zoo-zoo.gr/index.php?page=sho...k=1&Itemid=180 και εδώ http://www.petsupermarket.gr/7854/%C...-test-kit.html
|
||||
|
||||
![]()
36 ευρώ το ebay με αυτό που λέει απο κάτω....
Royal Mail International Standard (Small Packets) Est. delivery between Tue. Oct. 27 - Tue. Nov. 3 +GBP 3.50 είναι τα μεταφορικά και το πότε θα φτάσει;
|
||||
|
||||
![]()
Από την στιγμή που η διαφορά είναι τόσο μικρή, και εφόσον σου στέλνουν τρίκαλα τα παίρνεις από ελλάδα, γιατί από ebay θα αργήσουν (τουλάχιστον 2 εβδομάδες).
Γνώμη μου είναι ότι σίγουρα θα χρειαστείς αμμωνία-νιτρικά, και αφού σου έρχεται στην ίδια τιμή είναι σαν να σου δίνουν δώρο τα υπόλοιπα!!!! Τώρα όσο αφορά στις ποσότητες η API στο site της λέει πάνω από 800 τεστς, άρα πιστεύω ότι είναι οι ίδιες ποσότητες με τα κανονικά. Αν κάποιος έχει άλλη εμπειρία ας μας πει. Μιας και έγραψες όσο έγραφα, ναι αυτό που λέει από κάτω είναι τα μεταφορικά και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τσαμπα κοπος και χρονος απο το e-bay για αυτην την μικρη διαφορα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
gh & kh που δεν έχει στο κιτ, τι κάνω; να πάρω;
|
||||
|
||||
![]()
Αφου θα έχεις ψάρια με νερό βρύσης δεν είναι απαραίτητα, αντε να μετρήσεις μια φορα να δεις το νερό της περιοχής σου, δεν θα τα χρειαστείς μετά. Αν έβαζες ψάρια μαλακού νερού θα τα χρειαζόσουνα για να φτιάχνεις το νερό, τώρα όχι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω τα φώτα σας | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-01-12 12:49 |
Εδώ σε θέλω μάστορα..... | vaska | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-09-11 20:44 |
Πως θα φτιάξω το PH που θέλω???? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-05-10 23:01 |
Θέλω γνώμες... | jimarassss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-02-08 13:26 |
θέλω CO2???? | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-02-06 19:08 |