|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
Οι τρυπες του spraybar να μη κοιτανε πανω 90 μοιρες. Δεν κανει κυκλοφορια καλη ετσι. Αν βγει απο το νερο (εξατμιση) τι θα γινει, εχεις υπολογισει? Βαλτο να ειναι λιγο βυθισμενο και οι τρυπες να κοιτανε ελαφρως προς τα πανω. Και φυσικα να ελεγξεις αν βγει απο το νερο (εξατμιση) που φτανει το νερο (μη πεταγεται εξω) Σου εχει φουσκωσει το επιπλο απο νερα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι έκανα μια βλακεία και έμειναν τα νερά και φούσκωσε ![]() ------------------------- Σωλήνα που βάζουν στα ποτιστικά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolson : 18-10-15 στις 16:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Περνα τουλαχιστον το γυμνο ξυλο με το μελανι απο ενα μαυρο μαρκαδορο μεχρι να ποτισει και να μη φαινεται.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκαν ακόμα 2 νέα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος τα φυτά εχουν παρει τα πανω τους,ποια φυτά προσθεσες;
Κι εγω μια απο τα ιδια έβαλα 4-5 φυτά καινουρια,και ηδη έδωσα κλαδεματα. Θα σου πρότεινα να δεις λιγο τη θέση των φυτών στο ενυδρείο πριν ριζώσουν καλά,θελει λιγο να παίξεις με τους συνδυασμούς στα φύλλα και τα χρώματα Σαν τη φωτό ας πουμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισαν να σκανε μυτη και οι αλγες
![]() Στα τσαμια μπροστα εχω πρασινα στογκυλα και πανω στα φυτα και στισ πετρεσ πιανη σαν τρυχα... ριχνω 1ml flourish λιπασμα αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι αρκετο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο flourish ρίχνεις;μηπως ρίχνεις κ σιδηρο;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |