|
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις κανει και το ξερεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, γιατι θα στρεσαριστουν τα ψαρια μου. Αλλα η βιολογια του φιλτρου δεν επηρεαζεται απο τις αλλαγες νερου, αν ειναι σωστες οπως περιεγραψα πιο πανω. Και για αυτο ειμαι εντελως σιγουρος.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λυση αυτη για ενα κουτακι τροφη που επεσε στο ενυδρειο; Ειναι να λεμε τοσο σοβαρο προβλημα;;; Μηπως ειναι λιγουλακι υπερβολικο;;; Εγω προσωπικα δεν βλεπω το λογο να κανει ολα αυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σαπισει ολη αυτη η τροφη στο ενυδρειο, θεωρεις οτι θα ειναι μικρο το προβλημα? Σιγουρα δεν θα ειναι οπως να πεσει απορρυπαντικο στο ενυδρειο, αλλα οσο και να το κανεις, αν ανεβει η αμμωνια ή αρκετα τα νιτρικα, καλο δεν ειναι.
Αν δεις λιγο παραπανω, γραφω οτι πρεπει να γινουν μετρησεις για να δει πως θα το παει μετα απο 1-2 καλες αλλαγες νερου. Δεν ειπα να κανει αλλαγες συνεχως.
|
||||
|
||||
![]()
Ανέστη όντως η βιολογία δεν παθαίνει τίποτα με τις μεγάλες αλλαγές, εκτός και αν κάνεις για 15 ημέρες κάθε μέρα 100% τότε θα εξασθενήσει γιατί δεν θα υπάρχει πολύ αμμωνία και όχι για άλλο λόγο, στη συγκεκριμένη περίπτωση που η αμμωνία λόγω τροφής θα είναι παραπάνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να γίνεται σωστά, με παραμέτρους νερού ίδιες με του ενυδρείου. Στη περίπτωση του φίλου όντως δεν είναι τραγική η κατάσταση, με παρακολούθηση και μετρήσεις όπως είπε και ο Θοδωρής θεωρώ πως αντιμετωπίζεται εύκολα, και φυσικά οι αλλαγές είναι μέσα στη διαδικασία για να μειώσεις τυχόν ρύπους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έπεσε πολύ τροφή.Τι κάνουμε??? | Jimenez | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-12-14 12:01 |
Τροφή ΚΟΙ | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 10-12-13 20:34 |
Τροφή! | aias.george | Διατροφή | 2 | 23-06-12 21:40 |