|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ στα 200 λιτρα που υπολόγισα καθαρά, έβαλα με 0,3% περίπου 600ml αλάτι. ένα μπουκαλάκι μισού λίτρου και ελάχιστο ακόμη περίπου 2-3 καπάκια. Σήμερα 5 μέρες μετά έκανα 20% αλλαγή νερού... Σε 3 μέρες θα ξανακάνω!!!
Τάκη τα black moor δεν ήταν στο αλάτι.
|
||||
|
||||
![]()
600 γραμμάρια εννοείς
|
||||
|
||||
![]()
αν έβαλες 600 ml τα τσάκισες, τα έκανες παστά, αν υπολογίσεις με το ειδικο βάρος του αλατιού θα βγει 1,5 κιλο 0.600 Χ 2,165 = 1,59
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη δεν το ζυγισα.... το υπολόγισα ότι στα 100 λιτρα νερό με 0,3% θέλει 300ml αλάτι... Στα 200 θέλει 600ml.. Οπότε γέμισα ένα μισολιτρο νερό σαν μεζούρα και ελάχιστο ακόμα. Τώρα άμα ήταν 600gr θα σε γελάσω
|
||||
|
||||
![]()
Το έβαλες με τον ογκο, ήταν πολύ περισσότερο απο 600 γρ. το επι της % είναι βάρος και όχι ογκος, στο νερό βέβαια ογκος και βαρος είναι "σχεδόν" το ίδιο, στο αλάτι όμως πάνω απο το διπλάσιο, ξεκινα μικρές αλλαγες χωρίς αλάτι να το μειώσεις, είναι πολύ το αλατι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κάνε και αυριο, και μεθαυριο
και αν μπορεις 10% το πρωι και 10% το βραδυ, αυτο καθε μερα μέχρι το άλλο Σ/Κ θεωρω πως είναι αρκετα ήπια αλλαγή
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παρατήρησα ότι δεν τρώνε με όρεξη και πολύ όπως πριν... Ελπίζω να μη πάθουν τίποτα τα ψάρια που έχω γιατί τα έχω πολύ τρέλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος ψαρίου!! | EVI-BILL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 38 | 11-01-14 08:10 |
Θάνατος Guppy... | jimz | Ζωοτόκα | 13 | 29-10-09 14:10 |
Θάνατος Guppy... | giankyr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 23-01-08 15:42 |
Αιφνίδιος Θάνατος | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 06-06-07 13:13 |
Εντός Θέματος ? | halvas69 | Greek Aquarist's Boards | 5 | 29-05-06 13:35 |