|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεν βλεπω επιχειρηματα. Μονο γκρινια και υπονοούμενα. Ο συνομιλητης φυσιολογικα θα παρει αμυντικη σταση και μετα θα αντεπιτεθει. Δεν βγαινει ακρη ετσι.
|
|||
|
|||
![]()
τι επιχειρηματα θες δλδ ρε φιλαρακι? τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμπελαλε...
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να δεις μια απαντηση μου παραπανω σε ποια σημεια ειναι πιο ακριβο το 60λιτρο απο ενα 20λιτρο
για να μην ψαχνεις Παράθεση:
χρηματα/χωρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 15:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
με νουμερα, (για να γινει η αντιστοιχιση)
http://www.petcity.gr/eshop/index.ph...io-20lt-detail http://www.petcity.gr/eshop/index.ph...io-60li-detail + http://www.petcity.gr/eshop/index.ph...30x70cm-detail τυχαια εντελως, μονο ενυδρεια... και να σου ξαναθυμισω γιατι κανεις οτι το ξεχασες, το 20λιτρο ο αλλος ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ------------------------- το 200αρι ειναι diy ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ιδια τιμη εχουν http://www.petcumulus.gr/eheim-jager-automatic-heater Και το φιλτρο ποσο πιο ακριβο? 10ε? http://www.petcumulus.gr/aquael-fan-1-plus http://www.petcumulus.gr/aquael-fan-3-plus Μη τρελλαθουμε. Ή μηπως για 20εκ παραπανω χωρο στο σερβαν γινεται δλδ ολο το θεμα? Για αμμους κλπ δεν αναφερομαι καν. Μπορει να πληρωσει 20πλασια λεφτα για μια χουφτα αμμο, απο οτι για ενα σακι, αν δεν ξερει. Μια αγορα λαθος να κανει απο ολον τον εξοπλισμο, χωρις ερευνα αγορας, θα του βγει πιο ακριβο το 20λιτρο. Ξερεις και κατι? Δεν ειναι υποχρεωτικο το ενυδρειο στο σπιτι. Γιατι δεν κραταει τα λεφτα του καλυτερα? Γιατι να τον βαζουμε στα εξοδα? Ας λεμε ολοι λοιπον, "Φιλε αστο το ενυδρειο. Κοστιζει". Πως μπορουμε να ξερουμε δλδ οτι του λειπουν τα 30 ευρω για το φιλτρο του 60λιτρου, αλλα του περισσευουν τα 20ε για το μικρο φιλτρο του 20λιτρου?\ Ασε που ενας μονομαχος σε 60 λιτρα δεν θελει καν φιλτρο ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σου φαινονται λιγα? ------------------------- Παράθεση:
υπαρχει ψαρι με λιγοτερες απαιτησεις απο τον μονομαχο? μαλλον οχι.. αρα ή 60 λιτρα για μονομαχο ή καθολου.. μαλιστα... και μιας και σε βρηκα, και μπηκες να σχολιασεις πραγματα οπως την αναφορα μου σε κλικες κτλ, θα ηθελα μια απαντηση και μια διακιολογια για πιον λογο διαβαζονται απο εσας τα προσωπικα μηνυματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 15:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα δεν εχω χρονο τωρα να σου αποδειξω οτι χωρις ερευνα αγορας και χωρις βοηθεια απο το φορουμ στις επιλογες ενος αρχαριου, ενα 20λιτρο μπορει να κοστισει πολυ περισσοτερο απο ενα 60λτρο. Σας αφηνω, γιατι ξεκιναω δουλεια σε λιγο. Καλη συνεχεια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μπορείς να προσφέρεις τα απαραίτητα στο ψάρι με τις λιγότερες απαιτήσεις, καλύτερα να μην κρατήσεις κάποιο ψάρι. Το έγραψα, αλλά δεν διάβασες προσεκά. Επίσης δε διάβασες προσεκτικά ότι δεν λέω να πάρεις 60-λιτρο για μονομάχο, ούτε πέτα το 20-λιτρο.
Από όλο το μήνυμά μου κράτησες τη 1 πρόταση που αναφέρω ότι ΔΕ θέλω να σχολιάσω τα παράπονα για κλίκες και λοιπά. Αυτό με τα πμ το έγραψες λίγο πιο μετά οπότε δεν το είχαδει. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καν η δυνατότηα να διαβαστούν τα πμ από κάποιον, ούτε από τους διαχειριστές (νομίζω δεν τη δίνει η πλατφόρμα του φόρουμ αυτή την επιλογή). Αν όντως θεωρείς ότι κάποιος διαβάζει τα πμ σου, κάνε μια αναφορά στους διαχειριστές εξηγώντας το πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι τα 15 εκατοστα παραπανω και τα 5-10 ευρω το χρονο σε ρευμα;φιλε μου δεν υπάρχει θεμα συζητησης εδω ,ενα 20 λιτρο με ενα 40 λιτρο δεν εχουν καμιά οικονομικη διαφορά
Το φορουμ ειναι ενυδρειοφιλιας κ προτεινει με γνωμονα τις αναγκες τον ψαριων ακομα και το seriously fish προτεινει μηκος 45 ως μινιμουμ,ολα τ αλλα κοινωνικοπολιτικα ανηκουν σε αλλο πεδιο συζητησης κ σε αλλου τυπου φόρα. Οσο για τις κλικες ακομα απορώ ειναι λογικο να υαρχουν συμπαθειες μεταξυ καποιον ,παντως δεν εχω δει καποιος να λεει μπαρουφες και να αβανταρεται απο αλλους. Επισης μπαναρισματα εχω δει μονο σε χρηστες που τρολλαρανε,βριζανε,η προσπαθουσαν να εξαπατησουν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
απο 20αρι σε 60αρι σε τιμες μαγαζιου ειναι σχεδον 80-100 ευρω (γιατι θα θες και βαση για το 60αρι, ενω το 20αρι καθεται και στο κομοδινο της γιαγιας).. αυτο ακριβως λεω κι αφου δεν ειναι μεγαλη διαφορα, γιατι δεν μου τα χαριζει καποιος? οσο για το ηθος μερικων και για το αβανταρισμα και λοιπες μαλακιες, δες εδω τι ειχε γινει http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81474 κι επειδη βρεθηκε καποιος (ετυχε να ειμαι εγω) να κραξει τον συντακτη, το gab θιχτηκε και κλειδωσε το θεμα... θες να ψαξω και γι αλλα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια ερωτηση θα κανω μονο. Ποσο περισσοτερο μπορει να κοστισει συνολικα με ολα τα παρελκομενα, ενα 60λιτρο απο ενα 20 λιτρο? (αφου τα περελκομενα ειναι σχεδον τα ιδια και στις δυο περοπτωσεις) Για να δουμε και το θεμα στην πραγματικη βαση που ειναι το οικονομικο απο οτι καταλαβα. Στη δικη μου περιπτωση, το πρωτο μου ενυδρειο 50 λιτρα με εσωτερικο φιλτρο και χωρις βαση, κοστισε σχεδον το ιδιο με το δευτερο 200 λιτρα με βαση και εξωτερικο φιλτρο. Κι αυτο γιατι απλα στο πρωτο, δεν ειχα διαβασει ακομα το φορουμ που μου λεγανε να παρω μεν μεγαλυτερο αλλα με βοηθησαν και στις επιλογες, και εκανα τοτε οτι μου λεγανε τα πετσοπ. Αυτα. Ααα και κατι μαλλον σημαντικο. Με το 2ο ενυδρειο αρχισα να χαιρομαι πραγματικα το χομπι. (και τα ψαρια μου επισης)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ το 50λιτρο εμεινε για τον μονομαχο ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Μονομαχο-ενυδρειο μου! | Timekeeper | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-08-12 17:15 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ifestionas | Bettas | 5 | 24-11-10 10:09 |
ενυδρειο μονομαχου | angelwho | Bettas | 8 | 23-11-08 15:50 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |
Ενυδρειο για μονομαχο | stav | Bettas | 5 | 07-02-07 01:22 |