|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
φωτισμος, περισσοτερη ψυξη, και το κυριοτερο, περισσοτερος χωρος στο σπιτι και μεγαλυτερο επιπλο στηριξης.(ολα αυτα κοστιζουν αν δεν το καταλαβαινετε καποιοι) το μικρο ενυδρειο με μονομαχο μπορει καλλιστα να γινει ο "προθαλαμος" ωστε να δει καποιος αν μπορει και θελει να ασχοληθει με τα ενυδρεια.. εγω προσωπικα πιστευω οτι οι περισσοτεροι προτεινετε μεγαλο γιατι εχετε σπιτι σας 2-3 200λιτρα (οποτε τα 60 λιτρα για εσας ειναι ηδη μικρο), το θεωρειται φυσιολογικο και θελετε να κανετε και τους υπολοιπους ετσι.... μερικοι δεν εχουμε λεφτα για πεταμα και δωματια για "fish room" στα 70-80 τετραγωνικα που ζουμε..κι επισης μπορει να ασχολουμαστε και μ αλλα πραγματα εκτος απο το να φροντιζουμε τα ψαρια μερα-νυχτα σα να ειναι μωρα... ------------------------- και για να προλαβω καποιους, μιλαω για 20λιτρο μεν, αλλα με ολα τα απαραιτητα (φιλτρο, θερμαντηρας φυσικο χαλικι κτλ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και γράφουμε σ' ένα πολύ παλιό θέμα
![]() ωστόσο πρέπει να πω ότι δεν υποχρεώνουμε κανέναν να αποδεχθεί την άποψη του φόρουμ για την φροντίδα των ζωντανών του(για τους μονομάχους έχει διατυπωθεί αρκετά περιεκτικά εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78892 ). Λέμε την άποψη μας και είναι στη διάθεση/δυνατότητα/ευαισθησία/ευχέρεια κλπ του καθένα να την υλοποιήσει ή όχι, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει όσον αφορά το κόστος/χρόνο ενασχόλησης κλπ, αλλά το σημαντικότερο,την ευζωία των φιλοξενούμενων του. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
προφανως και ο καθενας λεει την αποψη του, και προφανως "είναι στη διάθεση/δυνατότητα/ευαισθησία/ευχέρεια κλπ του καθένα να την υλοποιήσει ή όχι" αλλα για πες μου, σε 20 λιτρα θα εβαζες μονο παστες σαρδελες? για να ξερουμε κι εμεις που δεν ανηκουμε στις διαφορες κλικες του φορουμ, αν θα πρεπει να συνεχισουμε να ασχολουμαστε μ αυτο το χάλι ή να γραφτουμε σε κανα φορουμ για κατεψυγμενα |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανως και το ψαρι μπορει να επιζησει και σε λιγοτερα απο 20 λιτρα.
Και εχει συμβει και συμβαινει. Δεν ξερω βεβαια τις πιθανοτητες επιτυχιας, οταν αυτο γινεται σε χερια αρχαριου και για ποσο καιρο. Η ευκολια της συντηρησης του ενυδρειου, η ευζωια και ασφαλεια του ψαριου σε περισσοτερα λιτρα, δεν νομιζω να αμφισβητειται απο κανενα που εχει δοκιμασει και τους δυο τροπους.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σταματηστε να ειστε υπερβολικοι στις "απαιτησεις" ενος ψαριου ή ενος ενυδρειου, ειδικα οταν μιλατε με αρχαριους... ------------------------- Παράθεση:
κι ενας που θα εχει ενα 60λιτρο αλλα θα το βαρεθει και θα το παρατησει στη μοιρα του μετα απο 1 μηνα? θα τα καταφερει καλυτερα? δε νομιζω... οσο για τις κλικες και τα χαλια ξερω πολυ καλα τι λεω.. οπως και για την συμπεριφορα καποιων χρηστων και Moderetors.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω.ισως ξερεις περισσοτερα απο μενα.εγω μεχρι στιγμης ειμαι υπερευχαριστημενος απο την ποιοτητα των χρηστων του φορουμ.ελπιζω να μην αλλαξει τιποτα στη συνεχεια..
δεν θελω να συνεχισω σε αυτο το θεμα γιατι με στεναχωρει. η προσφορα μου παντως ισχυει και θα συνεχισω με οποιο τροπο μπορω να βοηθαω τους αρχαριους να ξεκινησουν απο μια σωστη βαση..καλη συνεχια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συζητηση κανουμε. Ο αναγνωστης βγαζει συμπερασμα απο τα επιχειρηματα, οχι απο τον τσαμπουκα του καθενος. Οι αρχαριοι ειναι που χρειαζεται να ειναι Large, γιατι τα λιγα λιτρα δεν συγχωρουν λαθη (που κανουν οι αρχαριοι και οχι οι εμπειροι ..... ως συνηθως).
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο 20λιτρο θα εβαζα μονομαχο.αυτο ομως δε σημαινει οτι θα τα καταφερω το ιδιο ευκολα με ενα 40λιτρο+....αυτη ειναι και η σωστη αποψη ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
οσο για τις κλικες και τα χαλια φιλε Tolee γιατι εγω δεν τα βλεπω?εγω βλεπω μονο ανθρωπους με ορεξη για βοηθεια..κι αν καποιοι εχουν λαθος θα το δουν στην πορεια.μη βγαζουμε κακιες ομως. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σε 20 λιτρα θα προτιμουσα γαριδες.
Ειναι αρκετες μεσα και δεν καταλαβαινεις οτι ψωφανε. ![]() Σοβαρα τωρα, και πρακτικα, ο μονομαχος ειναι πιο ευκολο να συντηρηθει απο οτι οι γαριδες σε 20λιτρα, γιατι απλα δεν χρειαζεται τοση ψυξη οσο οι γαριδες. (32C τον αφηνω μονομαχο, τις red cherry, ευκολες γαριδες, μεχρι 28C) Ετσι, οι μεταβολες στις παραμετρους του νερου ειναι μικροτερες λογω μικροτερης εξατμισης αλλα και γιατι δεν υπαρχει αναγκη για συνεχη αναπληρωση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
keep it up ![]() ------------------------- γιατι το λες αυτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο εισεπραξα απο το γραπτο σου.
Οτι κατι σε εχει πειραξει και ξεσπας στο θεμα εδω. Μπορει να κανω λαθος. ------------------------- Εγραψα κι αυτο πιο πανω ομως Παράθεση:
Και οι πιο πολλοι τα παρατανε γιατι τρωνε τα μουτρα τους με το ... μικρο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-09-15 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα υπολοιπα που εχεις γραψει περι κλικας κλπ δεν ξερω απο που προερχονται ουτε με ενδιαφερει. το μονο που βλεπω στις απαντησεις σου ειναι υφος απροκλητης επιθεσης,χωρις επιχειρηματα και χωρις να υπαρχει λογος. φαινεται να εχεις πολλα παραπονα απτο φορουμ. δεν ξερω γιατι,αλλα ελπιζω να λυθουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Μονομαχο-ενυδρειο μου! | Timekeeper | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-08-12 17:15 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ifestionas | Bettas | 5 | 24-11-10 10:09 |
ενυδρειο μονομαχου | angelwho | Bettas | 8 | 23-11-08 15:50 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |
Ενυδρειο για μονομαχο | stav | Bettas | 5 | 07-02-07 01:22 |