|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει κάποιο ελληνικό pet shop που να δέχεται πληρωμή με προπληρωμένη κάρτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστευω και στα υπολοιπα να μην υπαρχει προβλημα,απλα καλεσε τους πριν και ρωτησε τους.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εγω πριν λιγο δεν το καταφερα..
![]() Γιατι οταν φτανουμε στο προτελευταιο βημα πληρωμης στο ebay μας ζηταει να κανουμε login στο paypal για να γινει η επιβεβαιωση πληρωμης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χθες δοκίμασα χωρίς επιτυχία για αγορά από το e-bay με πληρωμή από paypal. Χρησιμοποίησα τρεις κάρτες της alpha (visa-prepaid-debit). Μέχρι και το κόλπο με την αποστολή μετρητών στο paypal έκανα και με απέρριψε.
|
||||
|
||||
![]()
εφόσον ο λογαριασμος μας στο paypal εχει χρηματα μεσα(στο balance) μπορουμε να κανουμε αγορες. στο ebay αν εχει το paypal μεσα χρηματα δέχεται την συναλαγη. το προβλημα ειναι αν δεν εχεις balance και πρεπει να τραβηξει απο το συνδεμενο λογαριασμο σου.αυτο δεν το δεχεται . αυτο παρακάμπτουμε με την διαδικασία που κανουμε ποιο πάνω,
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο!!Μολις το καταφερα με χρεωστικη Πειραιως
![]() ![]() Και προχωρησα φυσικα σε αγορα στο e bay χωρις κανενα προβλημα,να ναι καλα τα παιδια που το σκεφτηκαν ευχαριστουμε πολυ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασα και με χρεωστική της Εθνικής αλλα πάλι τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω δεν τα καταφερα με χρεωστικη εθνικης αλλα με πειραιως ναι!!
|
|