|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την alpha έχω ακούσει και από άλλους οτι υπάρχει πρόβλημα
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δοκίμασα προχθές με χρεωστική της Alpha αλλά τίποτα. Μάλλον απο τον λογαριασμό αφαιρέθηκε ενα μικρο ποσο (περίου 0,91¤) αμέσως μετα απο την αποστολή των χρημάτων που έκανα απο την κάρτα αλλα στο PayPal δεν έχει μπει τίποτα ακόμα (έχω στείλει δοκιμαστικά 5¤). Το τελευταίο mail μου έλεγε οτι θα με ενημερώσουν οταν μπουν τα χρήματα αλλα μέχρι στιγμής τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Μολις το εκανα με debit της εθνικης (απο τις καινουριες, οχι με παλια που γραφει "maestro") και την πηρε... Απ οτι φαινεται δουλευει ΜΟΝΟ με εθνικη (απ οσο λενε και οι υπολοιποι οσο εχω ψαξει).... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 12-09-15 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λετε βρε παιδια χρεωστικες εθνικης η πειραιως εννοειται τις προπληρωμενες (virtual)που φορτιζονται μεσω atm η banking απ τον λογαριασμο σωστα;
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε μου εννοούμε τις κάρτες που κάνουμε ανάληψη από τα ατμ και είναι συνδεδεμένες με τον/τους τραπεζικό/ούς λογαριασμό/ούς που διαθέτουμε στην εκάστοτε κάρτα και την οποία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κατευθείαν για αγορές που το ποσό θα το πάρουν από τον κύριο λογαριασμό της κάρτας ( εάν έχεις παραπάνω από έναν λογαριασμό συνδεδεμένο στην κάρτα) διαφορετικά από τον λογαριασμό που διαθέτεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει κάποιο ελληνικό pet shop που να δέχεται πληρωμή με προπληρωμένη κάρτα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|