|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για την δευτερη γνωμη.
Τα φοντα για ψαροσουπα για πιο λογω τα εχω; ------------------------- οποτε με περνει ακι για 2ο χαρεμι γκουραμι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 01-09-15 στις 10:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα φοντα τα εχεις γιατι αποτι καταλαβαινω απαυτα που γραφεις θες να βαλεις πολλα κ διαφορετικα ψαρια
![]() δεν ειναι κακο,απλα θελει προσοχη κ καλο ψαξιμο στις επιλογες. ψαρια που μπορει να φαινεται πως ταιριαζουνε,μπορει να μην ταιριαζουνε στην πραγματικοτητα. η ακομα κ ψαρια που πραγματικα ταιριαζουνε,μπορει να μην ταιριαξουνε στο ενυδρειο σου. αλλα αυτο χρειαζεται λιγη εμπειρια για να το δεις πολλες φορες. δεν ξερω ποση εχεις εσυ. βαλε κ λιγο που μπορει να σου φαινεται κ μεγαλο και αδειο το ενυδρειο κ δεν θελει πολυ καποιος να κανει ψαροσουπα. αυτο εννοω ![]() απλα θελει προσοχη και καλη μελετη στα ψαροπροφιλ κ αν παρεις και γνωμες απο συμφορουμιτες που εχουν λιγη εμπειρια στα ψαρια σου,ακομα καλυτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι να βάλεις ένα χαρέμι, να το αφήσεις να προσαρμοστεί, να πάρει τους χώρους του και μετά βλεπεις αν σε παίρνει να προσθέσεις κι άλλο..δε χρειάζεται να βιάζεσαι.
Μπορεί πχ να δεις από τις συμπεριφορές ότι με ένα χαρέμι είσαι ok. Συμφωνώ!
|
|||
|
|||
![]()
blue η dwarf? εχω ακουσει οτι τα μπλε ειναι λιγακι πιο επιθετικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δευτερο αρσενικο σε αυτο το ενυδρειο ... δεν το βλεπω.
Παράθεση:
Πως διαβαζουμε ενα προφιλ ψαριου
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις
το χαρεμι που θα βαλω τι ειδος γκουραμι θα μου προτεινατε να ειναι? εν τελη η φιλτρανση θα ειναι fluval 406! |
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο αγοραστικε!
το θεμα ειναι οτι ηταν πραγματικα μεσα στην μπιχλα. αφου το καθαρισα με ενυδριακο νερο, σε λα τα σημεια, ξεκινησα για τα υλικα. αυτο που με παραξενεψε ηταν οτι ειχε μεσα στα 4 καδακια του ΜΟΝΟ ενα υλικο που μοιαζει με κοφτο μακαρονακι και ηταν θεοβρωμικο. του ξεβγαλα, εφυγαν τα πολλα πολλα, αλλα και παλι το θεωρω βρομικο. μηπως θελει βρασιμο? δε θα επρεπε να εχει μεσα και τις μπαλιτσες, και στο κατω κατω καδακι να υπαρχει σφουγγαρι? για πειτε ρε παιδια. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μακαρονι καλο θα ηταν να το βρασεις ,ειδικά αν δεν ξερεις τι γινοταν στο προηγουμενο ενυδρειο που ηταν το φιλτρο.Εγω σιγουρα θα αγοραζα ελαφροπετρα καινουρια ,για την διαταξη των υλικων δες το μανουαλ, αν δεν το εχεις με μια αναζητηση στο γκοογκλ θα το βρεις σίγουρα.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα φλουβαλ εχουν αλλο συστημα , αδειο σου ηρθε το φιλτρο;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασιατικο,καινουρια αρχη!! | Antopets | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 03-04-14 18:59 |
Ασιατικο βιοτοπικης προσέγγισης | piranhas2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 8 | 14-01-14 22:27 |
συμβουλες για ασιατικο | harris samos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 25-05-13 17:48 |
γκουραμι | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 28-01-10 12:32 |
γκουραμι | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-09-09 21:58 |