|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρακια εχεις?Εγω παντος την σταματησα για πολλους λογους.Αλλα ας μην χαλαμε το θεμα του Τακη.ανοιξε θεμα ,και τα λεμε εκει.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν καιρό, είχα ξεκινήσει μια έρευνα για την κατάλληλη διατροφή των χρυσόψαρων, αλλά έμεινε στην μέση.Θα προσπαθήσω όσο είναι δυνατόν σύντομα να την ολοκληρώσω , μιας και υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.
Πάντως όσοι περισσότεροι ψάχνουμε τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 10-09-15 στις 10:39 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης μια πρώτη εκτίμηση για το τρόπο που τα ταίζω θα ήταν χρήσιμη
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 10-09-15 στις 12:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Την τροφή αυτή την δίνεις καθόλη την διάρκεια του χρόνου ή όταν πέφτει η θερμοκρασία του νερού κάτω από κάποιο σημείο τότε κατασκευάζεις κάποια άλλη που να μην έχει τόσο π.χ. πρωτεΐνη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι , δεν την δίνω όλο το χρόνο, το χειμώνα βάζω πολύ λίγο γάβρο ή ψάρι γενικότερα, ήδη έχω σταματήσει να δίνω ωμό γάβρο, μου τελείωσε και δεν καθάρισα άλλο για αυτό το λόγο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα γρήγορα έριξα μια ματιά στο θέμα με τη πρωτεΐνη και βρήκα πως στο Κυπρίνο (Cyprinus carpio που θεωρητικά είναι αρκετά κοντινός συγγενής με τα χρυσόψαρα) στα μεγαλωμένα ψάρια θα πρέπει η πρωτεΐνη να είναι το 35% της τροφής και να αντιστοιχεί στο 5% του βάρους σώματος, όταν τα ψάρια είναι σε εσωτερικό χώρο. |Cyprinus carpio | 35 | Grower | 5%bw/d | Indoor/tank|
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η τροφή για χρυσόψαρα κάνει για μονομάχο; | Da Gypsy Fish | Διατροφή | 3 | 14-06-11 16:08 |
Τροφή για χρυσόψαρα!!! | Τηλέμαχος | Χρυσόψαρα | 6 | 19-12-10 03:14 |
Τροφή για χρυσόψαρα σε μονομάχο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-08-10 01:35 |
χρυσόψαρα - τροφή | Eva31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-02-09 15:01 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |