|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα αφθονο γαυρο και οτι αλλο παρεχει πρωτεινη και μεσα στην εβδομαδα σιγουρα αρακα και οτι αλλο λαχανικο,καροτο βρασμενο και στην καταψυξη για να υπαρχει...σωστα?
------------------------- Οπως επισης στα μικρα οπως τα δικα μου flakes,pellets. με αρκετα μεγαλη δοση πρωτεινης κανουν καλο σωστα??
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 31-08-15 στις 12:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα μικρά δίνε πελετ ή φυλλαράκι μέχρι να μπορούν και αυτά να τρώνε τη δικια σου τροφή
|
||||
|
||||
![]()
Στις χειροποίητες τροφές το πρόβλημα είναι να φτιάξουμε σωστή τροφή και όχι
ότι τρώγετε. Και για να εξηγούμε ότι λέμε, τα χρυσόψαρα θέλουν συγκεκριμένο ποσοστό πρωτεϊνών-φυτικές ινών -λιπιδίων. Σε περίπτωση που τα ποσοστά κάποιου απο τα παραπάνω είναι χαμηλότερα έχουν υποσιτισμό,αν είναι ψηλότερα τότε το περίσσιο αποβάλλετε επιβαρύνοντας με αχώνευτα στοιχεία την στήλη νερού. Επιπροσθέτως μειώνονται τα ποστοστά οξυγόνου.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 31-08-15 στις 18:35 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γνωρίζεις περίπου αυτές τις αναλογίες ; ------------------------- Παράθεση:
Νομίζω πως αν μαγειρευτούν μπορούν να καταψυχθούν πάλι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-08-15 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο,αν μαγειρευτουν μπορουν να καταψυχθουν ξανα,αλλα χανουν κατά πολύ,την θρεπικη τους ποιοτητα.
Γιαυτο εγω στις τροφες που εφτιανα για τις φροντοζες,ποτε δεν εβαζα μεσα,μυδια η γαριδες κατεψυγμένες,αλλα μονο φρεσκα.Ειδικα με τα μυδια ,που ειχα το πρόβλημα να βρω μεγαλα για να εχουν πολύ ψαχνο,οταν επερνα μυδια κατεψυγμένα,δεν τα εβαζα μεσα,αλλα τα εδεινα ετσι ,σκετα.Απο την καταψυξη στο ενυδρειο,αφου παρει η μιρη ποσοτητα,θερμωκρασια δωματιου.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαμενο 1.5 κιλο κουτσομουρα???πλακα κανεις?ανετα το τσακιζα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.γ.Τάκη sorry για την "σφήνα" στο θέμα σου!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρακια εχεις?Εγω παντος την σταματησα για πολλους λογους.Αλλα ας μην χαλαμε το θεμα του Τακη.ανοιξε θεμα ,και τα λεμε εκει.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν καιρό, είχα ξεκινήσει μια έρευνα για την κατάλληλη διατροφή των χρυσόψαρων, αλλά έμεινε στην μέση.Θα προσπαθήσω όσο είναι δυνατόν σύντομα να την ολοκληρώσω , μιας και υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.
Πάντως όσοι περισσότεροι ψάχνουμε τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 10-09-15 στις 10:39 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η τροφή για χρυσόψαρα κάνει για μονομάχο; | Da Gypsy Fish | Διατροφή | 3 | 14-06-11 16:08 |
Τροφή για χρυσόψαρα!!! | Τηλέμαχος | Χρυσόψαρα | 6 | 19-12-10 03:14 |
Τροφή για χρυσόψαρα σε μονομάχο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-08-10 01:35 |
χρυσόψαρα - τροφή | Eva31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-02-09 15:01 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |