|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι παιδιά, για αγορές με προπληρωμένες/πιστωτικές/χρεωστικές από εξωτερικό μέσω internet μόνο για ειδικές κατηγορίες , όπως αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, πληρωμή ξενοδοχείων κλπ αλλά και αυτά μόνο για επαγγελματίες και κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Τώρα ήμουν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τους ρώτησα. Paypal όχι ακόμα, τουλάχιστον για ιδιώτες.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα περμενω κανα δυο μερες και θα ενημερωσω.
Τακη εγω δεν το δενω κομπο επειδη στο ειπαν στο ταμιευτηριο. Μπορει να μην διαβασαν το Φεκ. Διαβασα σε αλλο φορουμ οτι ατομα πηραν με χρεωστικες απο το εξωτερικο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσπαθώ να κάνω επιβεβαίωση την κάρτα της alpha bank (mastercard) αλλά δεν την περνάει.
"The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue" Α ρε θέλουνε κάτι πιστολιές!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω με Πειραιως καρτα μπηκα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
Σήμερα πραγματοποίησα αγορά από εξωτερικό και συγκεκριμένα από Κίνα χωρίς paypal, μόνο με χρεωστική. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να δούμε τι θα γίνει...
Γιατί τσουρέκια μας τα κάνανε με τις μαλα&^% τους..... Θέλουνε τίποτα πιστολιές!! ![]()
|
|