|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα μπορεις να αγορασεις απο καταστημα χρεωνοντας τη visa σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 19-08-15 στις 09:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά όσο υπάρχει το capital control δεν υπάρχει τρόπος για αγορες εκτός Ελλάδας, άσχετα αν πληρώσεις με Paypal ή με χρεωστική / πιστωτική / προπληρωμένη κατευθείαν στο μαγαζί
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη δεν ισχύει αυτό για όλα!Την προηγούμενη εβδομάδα η αδερφή μου παράγγειλε 4 ζευγάρια γυαλιά από έξω και ήρθανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις προσπαθησα στο alliexpres με χρεωστηκη maestro της εθνικης
η απαντηση Payment failed. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως η κάρτα της είναι εξωτερικού ; Μήπως η πληρωμή έγινε στην Ελλάδα ; Γιατί μπορεί να έρχονται από εξωτερικό τα πράγματα αλλά μπορεί ο έμπορας να έχει υποκατάστημα εδώ στην Ελλάδα και τότε η αγορα φαίνεται πως γίνεται εντός της χώρας
|
||||
|
||||
![]()
Η πληρωμή έγινε με την κάρτα μισθοδοσίας,το εμπόρευμα έφυγε από Ισπανία και ήρθε Ελλάδα μέσο Γερμανίας.Όσο για υποκατάστημα από ότι έψαξα δεν έχει Ελλάδα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα διάβασα εδώ http://www.newsbeast.gr/financial/ar...pital-controls
πως το paypal μας έχει κλειδώσει όπως και κάποιες άλλες παρόμοιες εταιρίες και πως σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να ψωνίσεις με τη κάρτα σου απευθείας από ηλεκτρονικο κατάστημα του εξωτερικού , δηλαδή αν κατάλαβα καλά εκτός απο το capital control που ισχύει από την ΤτΕ , υπάρχει και capital control που εφαρμόζουν οι ξένες εταιρίες μεταφορας χρημάτων και πληρωμών , πχ Paypal Καλά κρασιά
|
|