|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το λες, και βέβαια μπορεί να γίνει και ακόμα καλύτερο
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα θερμομετρο τωρα παω για το βαρελι/κουβα οτι βρω και μετα θα αρχισω να ψαχνω για τα τεστ αν τα βρω καπου εδω κοντα αλλοως τα παραγγελνω μολις παω σπιτι..θερμομετρο μου δωσαν αυτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα ακυρο παταω αγορα στο σαιτ αυτο με το τεστ και δεν ανταποκρινεται δεν κανει τπτ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή μια χαρα είναι , κάποια στιγμή αργότερα θα πάρεις έναν STC και θα ησυχάσεις
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα κουβα 50 lt και συριγγα για να ειμαι ακριβης..τωρα το θερμομετρο οταν το πηρα ηταν στους 30 βαθμους και το χω τωρα κανα πενταλεπτο στο ενυδρειο και εχει παει στους 29 θα πεσει κ αλλο η τοση ειναι η θερμοκρασια του;
------------------------- Μολις παρηγγειλα και τα τεστ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 16-07-15 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσπάθησε Κατερίνα να βάλεις ανεμιστηράκια. Μη βάλεις όμως παγωμένο νερό ή παγάκια, θα είναι χειρότερο, η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας σκοτώνει τα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
Που ειπαμε οτι μπορω να βρω ανεμιστηρακια; :/
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπε το παλλικάρι που ήταν μαζί σου (Ιάκωβο νομίζω το λένε) πως μπορεί να σου φτιάξει ;
|
|