|
|
|||
|
|||
![]()
Τεεελεια εβαλα το φιλτρο (το ενυδρειο δεν ειχε τρυπες) καναμε μια και βαλαμε τον σωληνα που βγαινει το νερο τωρα μεσα στη βδομαδα θα κανουμε αλλη μια για να κλεινει κανονικα το καπακι..αυριο η μεθαυριο θα παω να παρω και αυτα που μου ειπατε για να ξεκινησω να κανω καλες αλλαγες νερου ελπιζω ολα να πανε καλα και παλι χιλια ευχαριστω..! Ελπιζω ολα να πανε καλα και να παω και σε πιο μεγαλο ενυδρειο!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κατερίνα
το επόμενο ειναι τα τεστ σου προτεινω αυτά http://zoo-zoo.gr/index.php?page=sho...art&Itemid=180 θεωρώ πως είναι απο τα οικονομικοτερα της API που θεωρούνται απο τα καλύτερα
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο μεθαυριο θα τα παραγγειλω..υπαρχουν και στο e-bay η να τα παρω κατευθειαν απο αυτο το site?
|
|
||||
|
||||
![]()
η τιμη ειναι πολυ καλη οποτε μπορεις να τα παρεις απο αυτον...
αμα παρεις και αυτα τα τεστ εισαι καλυμενη για αρκετο καιρο.δεν θες κατι αλλο βασικο. ηρθες για τα καλα στο χομπι μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι πιο φθηνο και απο το Ebay, απο τις καλύτερες τιμές διεθνώς, και από το Ebay δεν μπορούμε να ψωνίσουμε και δεν ξέρουμε ποτε θα μπορούμε (capital control)
|
|||
|
|||
![]()
Αααα ναι σωστο και αυτο..θα τα παραγγειλω απο εκει λοιπον! Οσο για το ενυδρειο εχουμε καιρο ακομα :ρ μεχρι στιγμης εγω θαυμαζω :ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι το σεπτεμβριο να εισαι ετοιμη για μεγαλες αλλαγες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|