|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.feeders.gr/product/microw...lus-redivivus/
αλλά καλύτερα αυτά http://www.feeders.gr/product/grindal-worms/ γιατί τα microworms είναι για πολύ μικρά ψάρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως ειναι για μικρα ψαρια και κυριως για γοννο.Τα grindal τα εψαχνα και εγω αλλα δεν ειχα βρει.Ειχα βρει whiteworms τα οποια ειναι παρομοια αλλα χωρις ψυγειο κρασιων δεν καταφερα να τα διατηρησω,μου βρωμισαν και γεμισαν μυγακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σκουλήκι πικαντινο τι σας λεει??? Ξερω οτι ειναι προνυμφη μυγας... αλλα κανει για ταισμα ή ειναι μονο για ψαρεμα???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα Grindal τα είχε φέρει πρώτη φορά πριν χρόνια ο ΠΣΦΕ και τα έβρισκες μόνο από χομπίστες (συνήθως δωρεάν αφού δωρεάν τα μοίρασε και ο Σύλλογος). Τώρα υπάρχουν και στο εμπόριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να ρωτήσω τι τροφες ειναι καλύτερες για τα ψαρακια μου ή ενας συνδιασμος??? Ακομα αν μπορω ευκολα να τους φτιαχνω καμια λιχουδιά ή και ετοιμες που να προσφέρει στη διατροφή τους ενέργεια, πρόληψη ασθένειας και ανάδειξη χρωμάτων!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νew Life Spectrum cichlid formula
>> >> thera a grindal diy τροφή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86567 |
|
||||
|
||||
![]()
Ποίους και ποσους Calvus λετε να ειναι πιο κατάλληλο και σωστο να βαλω???
1 Altolamprologus Calvus Black Pectoral WF F1 ??? 2 Altolamprologus Calvus Gold Head Muzi Rare WF ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Καιρός ήταν να μπορέσω να κάνω μια παρουσίαση του έως τώρα ενυδρείου!!!
Πληροφορίες: Διαστάσεις:151x51x65 Όγκος: 400 lt Κατηγορία: Tanganyika κοινωνικό Φυτά: vallisneria / Anubia / ammania bonsai (δοκιμαστικά) Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 neolamprologus brichardi / 2 julidochromis transcriptus (+ τεκνα) / 4 Bumblebee Cichlid (Pseudotropheus crabro) / Nerite snails Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακη αμμο 0.4mm -1mm / Βραχος: Moonstone rock και Spaghetti rock Φόντο: Φωτισμός: 4x54 watt (Αναβω τα 2) Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: 2 χ 1300 lt εξωτερικα φιλτρα με βιολογικο και ενυδρειακο βαμβακι Κυκλοφορια: Aquael Reef Circulator 2600 Θερμοστάτης: 1χ300 watt και 1x150 watt Ψύξη: 2 x 12cm 2000rpm ανεμιστηρακια pc Λίπανση: λίγο Ποτασιο Παροχή CO2: ΟΧΙ Παράμετροι: pH: 8,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): 2 Αλλαγές νερού: 150 lt ανα 15 ημέρες ή 200 ανα 30 ημέρες Θερμοκρασία: 26,4 ¶λλες πληροφορίες: θέλω να προσθέσω για την πάνω ζώνη Paracyprichromis nigripinnis και ένα είδος Καλβων ( πλήθος και αν μπουν και τα δυο είδη δεν ξέρω ακόμα, περιμένω συμβουλές ) Φωτογραφία: |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο αφρικανικό | Παναγιώτης Κ | Malawi | 28 | 26-11-11 22:06 |
Νέο αφρικανικό, Την γνώμη σας, και κάποιες απορίες | raeziel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-03-11 00:28 |
Tanganyika vol.2 | bisonas | Tanganyika | 7 | 11-09-08 01:26 |
Tanganyika 120 l | leonm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 07-08-08 09:11 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |