|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βγάλεις τα crabro δε σου λέμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θελω αλλα ειναι πολυ αγαπησιαρικα, μολις παω κοντα μονο στο χερι μου δεν καθονται...
ασε που πως να τα πιασω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην επιμένεις για ένα ψάρι που θα ξεπεράσει ίσως και τα 20 εκ. και τα 200γρ. μέσα σε 2 χρόνια περ.
![]() (ακόμα κι αν παραβλέψουμε ότι είναι από διαφορετικό βιότοπο) |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα πως να το πιασω??? και ειναι 4 ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε παραγάδι, κιούρτο, αθερινόδιχτο.....
![]() σοβαρά τώρα, μια μέθοδος είναι να το επιχειρήσεις βράδυ αφού έχουν κοιμηθεί κι είσαι τυχερός να μην έχουν κρυφτεί στις πέτρες, με την απόχη και φακό με γαλάζιο φως. ¶λλη πιο hi tech τεχνική είναι με κυάλια υπέρυθρης ![]() Πιο απλή αλλά σχετικά βασανιστική μέθοδος είναι να βγάλεις τις πέτρες από τη μια μεριά του ενυδρείου, κατευθύνεις τα ψάρια εκεί και απομονώνεις τη περιοχή πχ με ένα κομμάτι πλέξιγκλας και τα τσακώνεις. (κι όπως λέει κάποιος "αν δεν βρέξεις κ@#@ ψάρι δεν πιάνεις" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει έψησα την γυναίκα μου οτι υπαρχει θεμα bullying μεταξύ των ψαριών και θα στησω παγιδα να τα πιασω και να τα δωσω... για πες τωρα πειτε τωρα ποιους καλβους να βάλλω και πόσους??? ¶ρρενες και θυγατέρες???
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Λοιπόν, οι κάλβοι κάνουν ζευγάρι ή χαρέμι. Το ποιό είδος θα επιλέξεις είναι προσωπικό γούστο. Αν βρεις έτοιμο ζευγάρι καλώς, διαφορετικά βάζεις παραπάνω μικρά μέχρι να ξεχωρίσουν τα φύλα (οι κάλβοι μεγαλώνουν αργάααα). Στην περίπτωση σου ή κρατάς ένα ζευγάρι/χαρέμι ή αν θέλεις περισσότερα κρατάς 3 αρσενικά και 2 θηλυκά (επιλογή που έχει κάποιο ρίσκο αν σου βγει κάποιος πολύ ζόρικος αρσενικός, αλλά συνήθως λειτουργεί καλά). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο αφρικανικό | Παναγιώτης Κ | Malawi | 28 | 26-11-11 22:06 |
Νέο αφρικανικό, Την γνώμη σας, και κάποιες απορίες | raeziel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-03-11 00:28 |
Tanganyika vol.2 | bisonas | Tanganyika | 7 | 11-09-08 01:26 |
Tanganyika 120 l | leonm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 07-08-08 09:11 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |