|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, τα σπάει!
Πολλά μπράβο! Τα βρυα πώς τα διατηρείς υγρά, τα ψεκάζεις?
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βάλει στο φίλτρο ένα σωληνάκι που στέλνει νερό επάνω στις πέτρες, διακρίνεται σε μερικές φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόσεξα, ναι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο, μπραβο. Θα προτεινα να βαλεις τη Soleirolia να παει πανω από την κεντρικη πετρα με το κλαδι και όχι πισω που την κρυβει το πολυτριχι. Μεγαλωνοντας θα σου αγκαλιασει την πετρα και θα φτασει μεχρι το νερο.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αψογος.. |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει...ετσι και πιασουν κ μεγαλωσουν τα φυτα στις πετρες george,θα γινει απιστευτο ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
George να σε ευχαριστήσω και δημοσίως για τα φυτά που μου έδωσες...
Έχεις δίκιο, εάν πάρουν μπροστά θα γίνει κουκλί ![]() ![]() ![]() ¶ννα, σ' ευχαριστώ. Λέω να κρατήσω πίσω τη Soleirolia για να απλώσει την επάνω επιφάνεια.
|
||||
|
||||
![]()
σιγα ρεσυ,ποιος ξερει τι.τουλαχιστον εκει θα πιασουν τοπο κ δε θα χαλασουν εδω στο περιμενε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έρθουν τα ψάρια σου θα σου δώσω κλαδέματα!!!
------------------------- Είπα να ανεβάσω και ένα μικρό βίντεο
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 07-06-15 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |